Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tartsak vajon egy roma sráctól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartsak vajon egy roma sráctól alkalmi kalandnál?

Figyelt kérdés

Nem fogom leírni a nevét, a GDPR miatt illetve ha tényleg rendes, akkor nagyon aljas dolog lenne.

A lényeg, hogy ráírtam egy hódmezővásárhelyi roma srácra, visszaírt, még nem beszéltünk meg semmi konkrétat sem.

Igazából félek tőlük, a romáktól. A srác jól néz ki, izmos rendesen, nem ijesztő arca van, de akkor is...

Tényleg nem vagyok rasszista, sosem voltam. Melegként liberális vagyok.

Szerintetek?

Ötletem sincs, hogy hogyan bizonyosodhatnék meg róla legalább kicsit.

Azt látom, hogy régi a profilja nem is idén csinálta és vannak a profilján közzétett ismerősök.

Eddig állandó profilképe is kinn volt, most leszedte valamiért.

tegnap 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem is kerdes...igen!
tegnap 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kell rasszistának, csak józaneszünek lenni. S gondolkozz el miért is! Ne akarj magadnak egy életre szóló gondot, és ezt több értelmezésben!
tegnap 23:08
 3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy izgalmas és élvezetes lenne az az alkalmi kaland, de lehet hogy veszélyes és bajba sodrod magad. Megéri kockáztatni?
tegnap 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!