Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tartsak vajon egy roma sráctól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartsak vajon egy roma sráctól alkalmi kalandnál?

Figyelt kérdés

Nem fogom leírni a nevét, a GDPR miatt illetve ha tényleg rendes, akkor nagyon aljas dolog lenne.

A lényeg, hogy ráírtam egy hódmezővásárhelyi roma srácra, visszaírt, még nem beszéltünk meg semmi konkrétat sem.

Igazából félek tőlük, a romáktól. A srác jól néz ki, izmos rendesen, nem ijesztő arca van, de akkor is...

Tényleg nem vagyok rasszista, sosem voltam. Melegként liberális vagyok.

Szerintetek?

Ötletem sincs, hogy hogyan bizonyosodhatnék meg róla legalább kicsit.

Azt látom, hogy régi a profilja nem is idén csinálta és vannak a profilján közzétett ismerősök.

Eddig állandó profilképe is kinn volt, most leszedte valamiért.

nov. 24. 22:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem is kerdes...igen!
nov. 24. 23:00
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Ehhez nem kell rasszistának, csak józaneszünek lenni. S gondolkozz el miért is! Ne akarj magadnak egy életre szóló gondot, és ezt több értelmezésben!
nov. 24. 23:08
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, hogy izgalmas és élvezetes lenne az az alkalmi kaland, de lehet hogy veszélyes és bajba sodrod magad. Megéri kockáztatni?
nov. 24. 23:48
 4/13 anonim ***** válasza:
98%

Használj gumit és legyél "emberismerő", érezz rá ki a risky (akár roma akár nem). Elég jól lehet érezni egy szimpla kommunikáció során is ki az agresszív, akaratos, követelőző és ki nem.

Ha alkalmit keresel azért meg nem kell Hódmezőig menni.

nov. 25. 02:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából Hódmezővásárhely mellett lakom én is, tehát nem megyek messzire érte.

Igen, tudom. Csak amúgy nagyon bejön, kb. egy korúak vagyunk, tehát nem is az, fiatal kis srác meg a jóval idősebb.

A kommunikációja alapján, eddig, írásban nincs semmi gond.

Az a baj, nem tudom honnan szerezhetnék több infót róla.

nov. 25. 08:05
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Bármilyen infÓt is szerzel. Az a valós személyiségét nem fogja szemléltetni. A kommunikáció lényege, a két ember közti infók értelmezése, és az arra adott viszont reakciók. Hiába hozod mindig ugyanazt a "személyiségedre jellemző viselkedést. Azt mindenki másként fogja le reagálni. Hogy értsd! Mint minden embernek, van egy hangulati szintje, amit nevezzünkalapjáratnak. Ez lehet stabil, vagy ingadozó. Általában az ingadozó az általános hangulat, az emberek többségénél. Ergo, egy személyes találkozó ami választ adhat a kíváncsiságodra. Tehát kár energiát fektetni abba, hogy vájkálj az életében, amihez kérdezősködni kell, ami meg visszajuthat a fülébe, ami már a bizalmatlanságot tükrözi, ami már alapot ad a sértődöttségre, konfliktusra, rossz kezdetre. Javasolnám, a többszöri nyílvános helyen való találkozást, ha nagyon akarod ezt az egészet.
nov. 25. 08:30
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
És mi a helyzet a fiatal nyunyó romákkal, akik passzívak lennének? Ők is veszélyesek?
nov. 25. 11:51
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

En utalom a ciganyokat, de szoktam cigany prostiknek fizetni, hogy alazzanak meg, mert azt nagyon elvezem.

nem volt rossz tapasztalaom, apoltak voltak es azt csinaltak amiben megallapodtunk.

nov. 25. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Sokan összekeverik a rasszizmust az izléssel.

Az, h valakinek nem tetszenek a cigók vagy a fekák ezért vagy azért még nem rasszizmus.

nov. 25. 12:13
 10/13 anonim válasza:
25%
Nyald meg a talpait!
nov. 25. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!