Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartsak vajon egy roma sráctól alkalmi kalandnál?
Nem fogom leírni a nevét, a GDPR miatt illetve ha tényleg rendes, akkor nagyon aljas dolog lenne.
A lényeg, hogy ráírtam egy hódmezővásárhelyi roma srácra, visszaírt, még nem beszéltünk meg semmi konkrétat sem.
Igazából félek tőlük, a romáktól. A srác jól néz ki, izmos rendesen, nem ijesztő arca van, de akkor is...
Tényleg nem vagyok rasszista, sosem voltam. Melegként liberális vagyok.
Szerintetek?
Ötletem sincs, hogy hogyan bizonyosodhatnék meg róla legalább kicsit.
Azt látom, hogy régi a profilja nem is idén csinálta és vannak a profilján közzétett ismerősök.
Eddig állandó profilképe is kinn volt, most leszedte valamiért.
Használj gumit és legyél "emberismerő", érezz rá ki a risky (akár roma akár nem). Elég jól lehet érezni egy szimpla kommunikáció során is ki az agresszív, akaratos, követelőző és ki nem.
Ha alkalmit keresel azért meg nem kell Hódmezőig menni.
Köszi a válaszokat!
Igazából Hódmezővásárhely mellett lakom én is, tehát nem megyek messzire érte.
Igen, tudom. Csak amúgy nagyon bejön, kb. egy korúak vagyunk, tehát nem is az, fiatal kis srác meg a jóval idősebb.
A kommunikációja alapján, eddig, írásban nincs semmi gond.
Az a baj, nem tudom honnan szerezhetnék több infót róla.
En utalom a ciganyokat, de szoktam cigany prostiknek fizetni, hogy alazzanak meg, mert azt nagyon elvezem.
nem volt rossz tapasztalaom, apoltak voltak es azt csinaltak amiben megallapodtunk.
Sokan összekeverik a rasszizmust az izléssel.
Az, h valakinek nem tetszenek a cigók vagy a fekák ezért vagy azért még nem rasszizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!