Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el? Szóval pár alkalommal elő fordult hogy nem állok lent. Felkerul az óvszer és le lankadok mikor már be kéne tegyem, maszturbálásnál folyamatos mervedésem van de sexnel mintha nem is tudom tudat alatt be stresszelnék
Figyelt kérdés
Plusz voltam is nem egy két alkalommal már bennenov. 24. 21:45
1/8 anonim válasza:
Ne stresszelj rá, csak nyugodtan és odafigyelve.
2/8 anonim válasza:
Nekem a késleltetős gumitól lankadt le mindig, azóta nem veszek olyat.
3/8 anonim válasza:
Óvszer méret csere, nekem is volt ami szorított és lankadtam benne, azóta a megfelelő méret után semmi probléma.
4/8 anonim válasza:
Vagy nincs meg a kémia. Volt olyan kapcsolatom ahol 10 ből 7x lankadtam mikor be kellett volna tennem. Egy màsik kapcsolatomnàl meg szinte mindig kő kemény voltam még gumizàs utàn is
5/8 anonim válasza:
Ott van a kérdésedben a válasz: stresszelsz, márpedig úgy nem fog menni!
A legnagyobb libidógyilkos a stressz, senkinek sem menne ha pisztolyt tartanának a fejéhez - itt a stukker a te kezedben van. Dobj be egy felest előtte ;)
6/8 anonim válasza:
Jártunk már páran így ahogy te
Főleg ha jár az agyunk
Nem mindenki tud alkalmizni hiába szánja rá magát, - nálam ez volt a gond.
Fejben dől el, elcsépelt mondat de így van.
7/8 anonim válasza:
Kérd meg a passzívat, hogy csókolgassa meg a hasadat és simogassa a combjaidat, ezektől valószínűleg újra erekciód lesz.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez termeszetes. Nekem egy evnek el kellett telnie kapcsolatban b egyaltalan analra keruljon sor. Vegul feladtuk mert kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!