Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit rontok el? Szóval pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Szóval pár alkalommal elő fordult hogy nem állok lent. Felkerul az óvszer és le lankadok mikor már be kéne tegyem, maszturbálásnál folyamatos mervedésem van de sexnel mintha nem is tudom tudat alatt be stresszelnék

Figyelt kérdés
Plusz voltam is nem egy két alkalommal már benne
nov. 24. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne stresszelj rá, csak nyugodtan és odafigyelve.
nov. 24. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a késleltetős gumitól lankadt le mindig, azóta nem veszek olyat.
nov. 24. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Óvszer méret csere, nekem is volt ami szorított és lankadtam benne, azóta a megfelelő méret után semmi probléma.
nov. 24. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nincs meg a kémia. Volt olyan kapcsolatom ahol 10 ből 7x lankadtam mikor be kellett volna tennem. Egy màsik kapcsolatomnàl meg szinte mindig kő kemény voltam még gumizàs utàn is
nov. 24. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Ott van a kérdésedben a válasz: stresszelsz, márpedig úgy nem fog menni!

A legnagyobb libidógyilkos a stressz, senkinek sem menne ha pisztolyt tartanának a fejéhez - itt a stukker a te kezedben van. Dobj be egy felest előtte ;)

nov. 25. 02:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jártunk már páran így ahogy te

Főleg ha jár az agyunk

Nem mindenki tud alkalmizni hiába szánja rá magát, - nálam ez volt a gond.

Fejben dől el, elcsépelt mondat de így van.

nov. 25. 07:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a passzívat, hogy csókolgassa meg a hasadat és simogassa a combjaidat, ezektől valószínűleg újra erekciód lesz.
nov. 25. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez termeszetes. Nekem egy evnek el kellett telnie kapcsolatban b egyaltalan analra keruljon sor. Vegul feladtuk mert kellemetlen
nov. 25. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!