Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony, vastag vagy átlagos farkad van?
Figyelt kérdés
Zavar hogy ilyen?nov. 21. 00:45
11/20 anonim 

válasza:

15/4 átlagos méretű!
Elégedett vagyok vele, persze azt se bánnám ha 1 -2 centivel hosszabb lenne. 🙂
12/20 anonim 

válasza:

Átlagos hossz, 14 cm kb, és talán kicsit az átlagosnál vastagabb,4,5 cm.
Eddig minden nőnek tetszett...
13/20 anonim 

válasza:

Hosszra az átlagnál kicsivel hosszabb 18 centi. Vastagságra is némileg átlag feletti, 4,7 cm. Elégedett vagyok vele, panasz nem volt még, max ha nem voltam kellően óvatos akkor tudtam vele fájdalmat okozni
14/20 anonim 

válasza:

Vékony és kicsi. Zavar, hogy ilyen, de nem tudok mit csinálni vele, nagyobb már nem lesz
15/20 anonim 

válasza:

hosszra átlagos, de vastag, nincs bajom vele és tetszik másoknak is
19/20 anonim 

válasza:

Nekem húspéniszem van. Lankadtan 15. Ami zavar hogy a zacsim a végéig leér .
20/20 anonim 

válasza:

15cm hosszú és 4cm az átmérője. Szerintem teljesen átlag. Semmi bajom nincsen vele! Szeretem és eddig mindenki szerette. :) Plusz mindig megjegyezték, hogy szép. :)
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!