Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek is jó érzés nem megtörölni a farkunkat pisilés után, hanem csak lerázni?
Figyelt kérdés
nov. 20. 21:03
11/20 he84 válasza:
Ez nem biztos kérdező, nem tudhatod és nincs róla semmi felmérésed. Az más kérdés, ha a te ismerősi körödben többen nem teszik. Ettől még undorító és igénytelen, ha valaki nem törli meg, pláne szex és orál előtt. Talán az éretlen fiúk nem törlik, de az érettebbek és a férfiak nagyobb része, legalábbis az érettek, akik jobban belegondolnak ebbe megfelelően, ők megtörlik. Az ugyanúgy alfél része, amit meg kell törölni. Ennyi erővel bezzeg, ha egy lány/nő nem törölné meg magának odalent, az nem lenne oké, mi? Mert az olyan lánynak/nőnek ki orálozna, bezzeg egy férfi kapjon orált így törlés nélkül is, sajnos ezt kinézem bizonyos személyekből,... Nekem nőként szerencsére az én barátom magától törli, soha nem kértem rá. Ha nem törölné, akkor megkérném rá, vagy ha nem teszi, akkor nincs orál adás részemről felé. Na de nem ez a helyzet.
13/20 he84 válasza:
Akkor te is undorító vagy 12-es válaszoló, ám így ne bújjál senkihez és nem várj orált. Legfeljebb akkor, ha te is adsz orált olyan nőnek, aki nem törölte meg odalent szintén, úgy esetleg érthető. Akkor az undorító az undorítóval.
14/20 anonim válasza:
Sosem törlöm meg én sem. Az alsógatyámon még sincs semmi nyoma. Kivételesen most kipróbáltam, és megtöröltem, tök száraz maradt a papír. Nekem bőven elég, ha lerázom. Szex előtt viszont alap, hogy megmosom.
Viszont tényleg érdekelne: akik megtörlik, mondjuk egy nyilvános piszoár esetén hogy teszik?
15/20 A kérdező kommentje:
Vagy nem használnak, vagy ha mégis, akkor ott nem törlik meg, vagy zsebkendővel és a kukába.
nov. 27. 17:10
16/20 A kérdező kommentje:
Mármint piszoárt nem használnak
nov. 27. 17:10
20/20 anonim válasza:
Nekem ez rossz érzés. Én nem szeretem ha az alsóm pisis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!