Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisok ha ellenkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisok ha ellenkező neművel barátságban vannak nem szokott előjönni néha a másik nem iránti vonzalom?

Figyelt kérdés
Lehet hogy én hetero férfiként rosszul gondolom, de ha egy meleg srácot lányokkal jó barátságban látok, ölelkeznek netán puszit adnak egymásnak, akkor mindig eszembejut hogy néha előjöhet a hetero énje.

tegnap 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha van nekik hetero énjük, akkor előjöhet.

De legtöbbször nincs, így nincs minek előjönni.

tegnap 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akikről beszélsz, azok nem is melegek, hanem olyan biszexek akiket majdnem csak a saját nemük érdekel. Én belőlem egy lány semmi szexuálisat meg romantikusat nem tud kihozni. Nem is értem miért gondolod azt, hogy egy meleg benne lenne valamiben egy lánnyal. Ha te nagyon jól kijönnél egy sráccal akkor nálad előjöhet a "meleg éned"?
tegnap 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszexnek hívják az ilyet.
tegnap 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira jó barátsági viszonyban vagyok egy lánnyal, hogy ölelgetem meg puszilgatom, akkor se tudnék semmit se elképzelni vele. Ez nálam pont olyan mikor egy aranyos házimacskát simogatnék, meg puszilgatnék. Nagyon tudok rajongani a macskákért de képtelen vagyok szerelemes lenni beléjük, szexuálisan meg sehogy nem indítanak be.
tegnap 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Neked van homo éned? Elő szokott jönni?

Na ugye hogy nem

Melegeknek nincs hetero énjük

ma 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!