Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Szagoltatok már lábat? Ha igen, kiét? Milyen volt?
Figyelt kérdés
nov. 20. 18:58
1/10 anonim válasza:
Sajátomat. Extra hajlékony vagyok. Gyakran leszopom magam.
A lábam szaga semmihez sem hasonlítható. Látom téged izgat, az enyémet beszipuzhatod.
2/10 A kérdező kommentje:
Irjatok kort is
nov. 20. 19:01
3/10 anonim válasza:
egyszer meg edzesen oltozopen egyik haveromet, amugy nem volt rosssz :D 19/F
4/10 anonim válasza:
Természetesen igen. A sajátomat, többször is. Sose voltam oda a szagáért, ezért ha tehetem gyakran mosom.
5/10 anonim válasza:
Párszor előfordult már pl felelsz vagy mersz vagy ivós játékok közben, hogy egy két haverom vagy munkatársam lábát kellett szagolnom, persze titokban nagyon élveztem ezeket a helyzeteket, mert mindig pont a jobb pasikkal jött ki ez. Volt akién szinte semmit nem lehetett érezni (sajnos), de volt egy haverom akinél egyből merevedésem lett annyira tetszett a lába illata.
24F
6/10 anonim válasza:
Volt már többször is hogy szagoltattam, imádták 20/f
7/10 anonim válasza:
Szagoltam, nyaltam és szoptam a lábujjait az egyik alkalmi sz*xparneremét.
Nagyon tetszett, mert passzív, ráadásul eléggé szub beállítottságú vagyok.
9/10 Senior Séf válasza:
A seregben 6-an voltunk egy hálóban, és nem egyszer előfordult, hogy terepről fürdés nélkül kerültünk takarodóra. No, ott aztán a kanszag keveredett a lábszaggal.
10/10 anonim válasza:
Atyaisten, nem gondoltam, hogy ennyi beteg ember van. Igazából ezekért nem kár, ha elesnek a harcmezőn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!