Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegekre is 14 év a beleegyezési korhatár Magyarországon?
Ha igen, akkor miért beszél Füssy Angéla “megrontásról” meg “bűncselekményről”? Azt értem, hogy V. Xavér a gyanú szerint szexuális ragadozó, de ezt legálisan teszi, nem? Hamarosan a 14 éves lányokra vadászó 30-asokat is levadásszák mint pedofilt?
Sajnos igen.
Amúgy meg a törvény egy dolog, de ha valaki kihasznál, átver valakit az már eleve taplóság, ha egy 14-16 éves gyerekkel teszi, az még inkább. Nem csak dugásról volt szó, hanem arról, hogy az egyiket kidobta az utcára külföldön minden nélkül, stb. És ha ennyi 14-16 évessel megcsinálja, akkor az sem lehetetlen, hogy volt esetleg fiatalabb is..
Szerencsére már ugyanaz a beleegyezési korhatár heteroszexuális és homoszexuális kapcsolat esetén is.
Xavér valóban szereti a fiatal srácokat, akik imádják. Én is ismerek 4-5 ilyen fiút. Soha nem volt velük erőszakos, mind boldogan és önszántából került vele kapcsolatba.
5+
Miközben a korhatár-karikák közül 16-osba van tolva a szexuális trágár beszéd és az orális szex, de 14 éves már szexelhet. Nyilván nincs kőbe vésve a korhatár és én is 14-15 éves kortól már megértettem a szexualitást elméletben, de ez így feltűnő hülyeség.
Főleg a romák miatt vitték le. Emlékeztek akkoriban volt a 13 éves kis csaj a Naplóban terhes, stb. Amúgy én nem vagyok roma és 14 évesen szopattam már srácot. Nem bántam meg. Nem lettem fura, stb. Azt gondolom aki nem érett rá nem ismerkedik, de sokan érettek. Sőt a mai fiatalok brutálisan máshogy viselkednek mint anno mi. Persze az hogy kivel az nem mindegy.
Na meg van az hogy ki hogy nyeli ezt be. Mindenki a maga lelkiismerete szerint teszi. Már aki teszi. A Xavér ügyről nem hallottam, de ezek a storyk sose érdekelnek. Azt gondolom mindenki dönt valahogy. Ha nem X-el akkor Y-nal fog dugni. Azaz aki dugni akar fog... Hisz kanos kis 15 éves és akar szexet és ma már tudjuk milyen könnyen találunk neten embert ha akarunk valamit.
7. Ebbe az egészbe szerintem egy kis homofóbia is keveredik, mert azt érdekes módon nem vizsgálják, hogy ismert emberek, zenészek stb. hogy vadásznak le 14 éves bulikázó tinilányokat zenei fesztiválokon, szigeten stb. Akkor nem beszélnek megrontásról, csak akkor, ha ez meleg viszonylatban történik.
(Disclaimer: én se vagyok se meleg se biszex, csak jogilag érdeklődöm, mi ez az egész.)
Már az 1961-es és 1978-as Btk.-ban is 14 év szerepelt:
1961:
280. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, természet elleni vagy egyéb fajtalanságot visz véghez, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
1978:
201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Tehát amikor egy Pottyondy okoskodik, hogy a Fidesz vitte le 14 évre, de ő VISSZAemeltetné 16-ra, az a legjobb szándékot tulajdonítva neki tudatlanságnak, rosszabb szándékot tulajdonítva neki hazudozásnak nevezhető. Előbb tájékozódjon, aztán dumáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!