Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb póz, nagyobb méret befogadására?
Figyelt kérdés
vettem egy 20cm-es dildót de sajnos túk szűk vagyok.ma 12:49
1/5 anonim válasza:
A vastagsága a fontos ha szűk vagy, nem a hosszúsága. Milyen vastag?
2/5 A kérdező kommentje:
3,8
ma 13:06
3/5 anonim válasza:
Basszus az nem is kifejezetten vastag :o Hisz 3,6 cm az átlag vastagság :o
4/5 anonim válasza:
Én érdekes módon állva előlre hajolva fogadtam be a szekrényre cuppantott dildót első alkalommal volt valami bennem.
Nem tudtam kell tágítani vagy hasonló csak az volt bennem hogy ennek most be kell mennie, akkor 14 évesen tényleg nem tudtam, sikosito is csak annyi volt ami a gumin volt gyárilag. Örülök hogy nem lett bajom. 23/5 méretű volt.
Aztán párszor csináltam volt mikor lovagoltam rajta.
De érdekes mert azóta se lettem megdugva, egyszer indultam el randira hogy meg leszek baszva de lemondta, azóta nem bajlódom hogy kimossam magam…
5/5 anonim válasza:
Ha az a problémád, hogy túlságosan szűk vagy, akkor elsősorban nem a pózon múlik a dolog, hisz a szűkösség csak a végbélnyílásnál probléma, nem bentebb. Szimplán tovább kell magad tágítani az ujjaiddal vagy kisebb dildókkal, lassan, türelmesen és sok síkosítóval. Vannak speciális anális síkosítók is, amik segítenek az izmok ellazulásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!