Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb póz, nagyobb méret befogadására?
Én érdekes módon állva előlre hajolva fogadtam be a szekrényre cuppantott dildót első alkalommal volt valami bennem.
Nem tudtam kell tágítani vagy hasonló csak az volt bennem hogy ennek most be kell mennie, akkor 14 évesen tényleg nem tudtam, sikosito is csak annyi volt ami a gumin volt gyárilag. Örülök hogy nem lett bajom. 23/5 méretű volt.
Aztán párszor csináltam volt mikor lovagoltam rajta.
De érdekes mert azóta se lettem megdugva, egyszer indultam el randira hogy meg leszek baszva de lemondta, azóta nem bajlódom hogy kimossam magam…
A 3,8 az nem vastag be fog menni csak meg kell szoknod az érzést, hogy "kinyisd" a kijáratot. Kell hozzá sikosító, és esetleg először próbálj meg valami vékony dologgal kutakodni mondjuk 1 ujad majd kettő.
Számomra a következő póz a legkényelmesebb .
feküdj hasra az ágy szélén az egyik lábadat lógasd le az ágyról és térdelj a földön vele a másik lábadat pedig huzd fel az ágyon magad mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!