Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már aki nagyon nyomult rád? Hogy csinálta?
Figyelt kérdés
nov. 16. 15:11
1/2 anonim válasza:
Kettő is volt közelmúltban. Egyik utánam járkált és győzködött,hogy a párom szeretne lenni.
Másik diszkrétebben,de ugyanezt vetette fel, teljesen váratlanul.
Mivel nagyon fiatalok voltak hozzám, nem lett volna etikus a fiatal évekből elvennem.Megmondtam,nem. Szerencsére mindkettő volt olyan értelmes, kulturált, hogy értett a szóból.
2/2 anonim válasza:
Kosarazom, és heti kétszer lazító masszázsra járok. 5 rugó alkalmanként. Már régebben is észrevettem, hogy a srác velem udvariasabb mint bárki mással. De a múltkor tett egy olyan ajánlatot, hogy ha kérek happy finish-t a masszázs végén, akkor teljesen ingyen masszíroz. Belementem. Otthon elkérem a masszázs árát, és így marad havi 40 ezrem plusszba csajozni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!