Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú srácok ti aktívak vagy passzívak vagytok?
Épp tegnap voltam egy XL farkú sráccal, azt mondta övé 19cm.
Hát az én 15cm heggesztőm akkora volt mint az övé.
Sokadjára járok így.
Uni vagyok.
Ezek szerint én Rosszúl mérem
Hasam felöli tövétöl a végéig
Pont akkora mint
Iphone 15 pro max.
"Ebben az országban miért nem írják elő a kényszer-gyógyterápiát a fajtalan és ocsmány bűnök terjesztőinek?"
Igazán megtarthatnád magadnak a saját vallási meggyőződéseidet. Már régesrégóta van vallásszabadság. Nem neked kéne megmondanod, hogy mi a helyes és mi nem. Mi sem mondjuk meg, hogy legyél ateista. Senki nem kíváncsi rád. Nem is tudom miért ütöd bele az orrodat ebbe a kategóriába. Mi sem pofázunk bele a hetero kérdésekbe. Ha annyira megvetsz minket, akkor nem kéne benézned ide. Ha meg véletlenül néztél be akkor meg csendben elhagyhattad volna ezt a kérdést, de te mégis hangot adsz arról, hogy mennyire lenézel minket. A világ nem körülötted forog, ebbe törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!