Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyannal valamilyen szexuális jellegű élményed, akiről nem gondoltad volna, hogy vevő a homoerotikus dolgokra?
Tini koromban, sokat flörtöltem egy hetero srác felé, sokat birkóztunk stb, egy közös hetero srác ismerősünknél történtek ezek mindig, és volt rá példa, hogy megengedte, hogy addig masszírozzam/simogassam a hátát, míg el nem fáradtam..:D (elalvás körül, egy ágyban fekve) :3:3
Ráadás.: közös ismerősömmel ezután kiment cyprus-ra szakmai gyakorlatra, és ott kérdezte mint hetero a heterótól, hogy nem masszírozzák át egy mást pucéran hasonfekve, és hogy az anális újjazást kipróbálná-e vele, ebből a pucér masszírozás történt végül csak meg..:D
(ezt, nagyon berúgva minőségi piától.. árulta el nekem...:D) Hát... mondanom sem kell, hogy leesett az állam hosszú percekig...:D
Legénybúcsú után maradtam segíteni összerámolni a haveromnak aki véletlenül beleesett a medencébe és utána ugrottam!
Persze levetkőztünk száradni és akkor mondta ,hogy nem nősülhet meg úgy,hogy nem szopott előtte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!