Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit kértél meg, hogy orálisan kielégíthesd őt?
Konkrétan így nem kértem meg, de óvatosan megkérdeztem egy egykori heteró barátomat és volt egy másik eset is. Legyen M és V. Valamilyen szinten talán sokan azt mondanák, hogy labilisok az identitásukban.
Első esetben M simán belement, nagyon régóta nem volt szexuális viszonya. Nyaraláson történt és furcsa módon tőle volt intenzívebb "hadjárat" az egész. Talán fel nem fedett biszexualitás lenne benne, mert vicces bírkózásból elkezdett rajtam lihegni és orál előtt elkezdte rám verni. A végén az anyagát szétkente az arcomon. De egyetlen ilyen eseménye volt életében és felesége lett. Annyira durva volt nekem is, hogy most is felállok rá. :-)
V pedig sokkal régebbi jó barátom volt, soha nem sikerült neki nő, és egyszer csak ő kérdezett meg engem óvatosan. Ki akarta próbálni. Működött, de egyáltalán nem volt annyira intenzív. Ő sehogyan nem közeledett szexuálisan, csak szoptam autóban. Bár a végjátéknál egyszerre kivertük és élvezte. Nála én is jobban féltem a következménytől, ami történt is. Ugyanis abszolút nem lett biztos az identitásában, ő szerintem elfojtotta a melegségét, kis idő múlva megreccsent, eltűnt személy lett. Rettentően sajnálom őt.
Úgyhogy ez a két ellentét nagyon furcsa.
Így konkrétan, célzottan eddig senkit, mindig úgy adódott a lehetőség...
De hát, lenne olyan, akit szívesen megkérnék, hogy................
De amúgy a fiatal fiúk többségét szívesen szopnám, ha lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!