Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Próbáltátok lánnyal? ha igen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok lánnyal? ha igen milyen volt?

Figyelt kérdés
nov. 6. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nem is voltam rá kíváncsi soha, hogy milyen lehet.
nov. 6. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Én már voltam meleg pasival
nov. 6. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

Volt csajom.

Nem is egy.

De a legjobb az a csaj volt akinek dugtam a punciját, a popsiját és a száját is.

Nagyon jól szopot, tövig, élvezésig és a szájába mehettem.

Ő volt az első és utolsó ilyen jó csajom.

Azután váltottam.

nov. 6. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Volt két lány, akikkel szexeltem mielőtt váltottam. Nem volt szörnyű, el tudtam élvezni (elvileg ők is haha), de nem is hagyott nagy nyomot bennem. Kipróbálni jó volt. :)
nov. 7. 07:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1x smároltam, kiábrándító volt és nyálas…
nov. 7. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mármint hogy melegként voltam e csajjal? Ha erre vonatkozik a kérdés akkor igen, volt barátnőm egy hónapig. Szerettem mint embert de kb semmilyen módon nem izgatott szexuálisan. Párszor szexeltünk de nem volt egy nagy menet. Miután szakítottunk egyből kavarni kezdtem egy nálam pár évvel fiatalabb sráccal, rögtön tudtam hogy megérkeztem. Mikor először ölelt meg úgy hogy magához húzott a testem minden porcikája bizsergett, a farkam fel akart robbanni. A csajjal ilyen nem volt korábban.

23f

nov. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!