Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a Lakatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a Lakatos Márk-os botrányról?

Figyelt kérdés
Szerintem ez valami egészen elképesztő, remélem vége lesz a sunnyugásnak és ez a sexragadozó azt kapja amit megérdemel!
nov. 2. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

"Ha a baloldalon derül ki ugyanez, nagyjából ugyanennyi bizonyítékkal akkor az csakis propaganda, karaktergyilkosság, politikusok által kreált f@szság stb lehet"

Ez szimplán nem igaz.

A jobboldalon olyan esetekben ment a gusztustalan férgezés, amikben már bírósági ítélet volt. K. Endre a börtönben volt már és úgy kapott kegyelmet.

Bese atyáról videofelvétel volt. Kaleta gépén pedo képek voltak, amiért szintén elítélték.

Tudsz olyan esetet mondani, amikor csak megvádolták? Mert nekem csak olyan esetek rémlenek, amikor elítélt bűnözőkről vagy magukat videózó hülyékről volt szó.

Ezzel szemben Lakatos Márkot egy névtelen és arctalan fekete paca vádolja egy olyan bukott propagandista videójában, aki korábban hasonlóval próbálkozott már Noryna Diamond beteges hazudozó koronatanújával és egy összevágott videóval (tehát bizonyítékot tákolt össze).

nov. 2. 23:05
 12/21 anonim ***** válasza:
56%

"meg ott akkor karrierek dőltek romokba"

Azért ez sem semmi. Miután K. Endre kegyelmet kap ismét próbálja megvesztegetni az tanút, amiről szintén videofelvétel van. Zéró megbánást tanúsít, pedig ha jól tudom az egyik áldozat öngyilkos is lett.

Azoknak a karrierjét kéne siratni, akik emberi életeket tettek tönkre visszafordíthatatlanul? Ez ugye most nem komoly?

És ezt próbálod egy olyan ügyhöz hasonlítani, amiről még semmi konkrétat nem tudunk, csak azt, hogy egy köztudottan megszállott fidesz propagandista áll vele elő, aki már felsült egy hasonlóval egy másik meleg celebbel kapcsolatban.

Amikor a Bite Zsolt ügy volt, aki tipikusan baloldali dolgokkal próbált takaródzni és mégis elítélte mindenki oldaltól függetlenül. Azért, mert ő maga vallotta be, amit csinált és mindenki tudta, hogy mi a helyzet.

Szóval még csak az sem igaz, hogy ha tényleg bűnös lenne, akkor a "baloldal" megpróbálná mentegetni.

nov. 2. 23:14
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Egyedül Kaleta ügyében van igazad. Ott vitathatlan bizonyítékok vannak.

K Endre ahogy említettem nem volt pedofil. Ő segített a pedofilnak megúszni a büntetést, a pedofíliát nem ő követte el. Amiért persze nem kellett volna felmenteni. De nincs egy lapon Lakatos Márkkal aki konkrétan pedofil.

Bese atya ügyét meg egyszerűen nem értem miért itt említed. Oké, gyomorforgató hogy a melegek ellenhergelt közben meg ilyen orgia partikat rendezett. De a legjobb tudomásom szerint ő nem kiskorúakkal fajtalankodott. Bár a videót nem láttam és nem is fogom. De az nem változtat azon a tényen hogy a BTK szerint bűncselekményt nem követett el.

Az meg hogy L Márkot egy fekete névtelen paca vádolja: tudod ez korábban a ne too idején nem volt akkora probléma. Ott névtelenül is bárkit megrágalmazhattak és már indult is a lejártás. Meghurcoltak embereket szimpla bemondásra. Most meg hirtelen ugyanennyi nem elég. Mi ez ha nem kettősmérce?

nov. 2. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

13. “Aki konkrétan pedofil”

Te most konkrétan egy nagy nyilvánosság előtti rágalmazás bűncselekményét követted el Lakatos Márkkal szemben, aki ha akarja, kinyomoztathatja a valódi nevedet és beperelhet rágalmazásért. És nehogy azt hidd, hogy ilyen nem történhet meg.

Egyébként 15 évessel dugni nem pedofília, nem vagy tisztában e szó jelentésével.

nov. 2. 23:23
 15/21 anonim ***** válasza:
10%

Akkor cirka 9 millió embert jelenthet fel. Sok sikert neki.

Gondolom akkor szerinted Bite Zsolt sem pedofil, igaz?

nov. 2. 23:27
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem tartozik szorosan ide, de én pont az ilyen Lakatos Márk, Steiner Kristófok miatt küzdöttem a saját homoszexulitásom ellen. Egyszerűen nem akartam én is ilyen lenni. Aztán ahogy elkezdtem ismerkedni rájöttem hogy egyáltalán nem ez a jellemző. Szóval én nem bánom hogy ektakarodott a közéletből.. csak a puszta lényével árt nekünk melegeknek
nov. 3. 08:12
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os, ugyanezt gondolom!
nov. 3. 08:17
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
15~ Hát tul.képpen nem vagy nem biztos! A másik fél 15 éves fiú volt, amit enged a törvény. Semmi más nem derült ki valójában, amivel tönkre akarták tenni. Miért is lett ilyen csönd? Pontosan ezért. Mégis ráadásul pontosan az ügy felfújásától indult el minden ilyen és a melegek támadása.
nov. 3. 09:46
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

18#

Akkor miért menekült el?

nov. 3. 09:50
 20/21 anonim ***** válasza:
64%

Ne vitázzatok vele. Ő csak vitázni akar. Összemos fogalmakat. Jogi alapokkal nincs tisztába és mellé olyanokat kever a mondatokba amik nem igazak. Tipik...

Ha TÉNYSZERŰEN vitázna rájönne mit írtatok és mit nem.

Neki lehet csak igaza ezért bármit bevet és összemos és kihagy vagy épp hozzá tesz. Minden épeszű érvet mellőzve. Tipukus provokálás ez. Kár választ adni mert ő nem valós érvek mentén vitázik csak provokál.

nov. 3. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!