Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha odajönnek a nők ismerkedni?
Volt már belőle probléma?
Pl:nem értte meg, hogy a fiúkat szeretitek
Nem szeretnél mesélni? Pedig szerintem sokan kíváncsiak hogy is lesz az hogy egy egseges, abszolút hetero fiatalember egyszrcsak total megvaltozik, mintha nem is o lenne... es a lik helyett furulyay keres....
Szerintem közhasznú lenne tobb okból is ha egyikotok legalább eloalna a kis sztorijaval....
De amig nem teszitek.... nem szegyeled magad hogy ilyen problémákkal farasztod az amugy joravalo embereket? Nem tartod szemetsegnek amiket muveltek a több.... meg elő emberrel?
De, de, valóban a nők nagyon gyakran ráutaló magatartással tudatják, hogy szabad a pálya.
Nagyon könnyű a hetero férfiak helyzete.
Ráadásul sok nő úgy is öltözik, hogy egyértelműen felajánlja magát.
Pláne amikor kedveskednek, és látszólag semleges dolgokról kezdenek csacsogni hozzád....
Nem zavar,valahogy még imponáló is,hogy tetszem nekik!
Probléma nem volt eddig, de vokt akit megsajnáltam mikor láttam rajta a csalódottságot mikor közöltem,hogy meleg vagyok...
Meleg?! Olyan aki mindenkit buzeral az idióta problémáival.
Viszont arról meselnel hogy hogy is jottel erre a vilagra? Mert a magadfajta emlékszik tisztan.
Igen zavar. Főleg ha nagyon nyomulós.
Ha csak barátkozni szeretne, akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!