Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! Kipróbálnátok TeninchtopX dildoját?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a videóit nézni, és eszméletlen a 25 centis farka. Van egy dildoja meg egy plugja is, valamelyiket nagyon meg szeretném venni, szerintetek melyik lenne jobb és miért?okt. 23. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Dildo
Plug
9 szavazat
2/9 anonim válasza:
Engem inkább a hangja indít be, meg ahogyan dug, de a farka egy kicsit lehetne kisebb.
3/9 A kérdező kommentje:
Fuuuuh az tényleg baromi jó, főleg amikor közeledik az elélvezéshez és jobban rágyorsít. Én még annyira nagyot mint az övé nem próbáltam, de nagyon izgat
okt. 23. 18:35
4/9 anonim válasza:
Hát, szemre gusztusos, meg olyan tökéletes arányai vannak, de nem hiszem hogy be tudnám fogadni, az már annyira fájhat, hogy, kellemetlen.
5/9 anonim válasza:
Én voltam már egy sráccal tőbbször akinek ilyen volt és nagyon durva
6/9 A kérdező kommentje:
#4 nekem annyira tetszik, hogy sztem meg is feletkeznék róla mennyire nagy
okt. 23. 22:30
7/9 A kérdező kommentje:
#5 mesélnék még róla? Vastagságra is olyan nagy volt, vagy “csak” hosszra? Illetve külföldön találkoztatok, vagy itthon? És maga a szex élvezetesebb volt ekkora farokkal, vagy fájdalmas volt?
okt. 23. 22:31
8/9 anonim válasza:
Én nem ismerem, Most hallom először.
Linket esetleg? akár privátban is jöhet.
9/9 anonim válasza:
Nekem volt hasonlo mukodesre, peldaul ragyorsitott elelveznel, hat en oriasiakat elveztem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!