Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tobbet szeretnek de nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet szeretnek de nem tudom hogyan kezdemenyezzek?

Figyelt kérdés

Van egy haverom tok joba vagyunk mar ovitol kezdve

Tinik vagyunk de en erzek fele kicsi vonzodast

Eggyaltalan nem vagyunk szegyenlosek egymas elott

Van egy jakuzzink es abba sokszor furdunk eggyutt de boxerben. De legutobb kerte higy vegyuk le azt is es ugy furodtunk nekem felallt o csak nevetett eggyet de nem lett semmi de atgol meg neki is felallt lattam es nagyon akartam kezdemenyzeni direkt olyna temakrol beszelni hogy alljon vagy elkanyarodjunk valammerre de nem ment

Segitsetek hogyan tudjak kezdemenyezni

Amugy batortqlan avgyok de osszeszedem magam xdd

Amugy masokkal is nyitott vagyok irjatok!

okt. 22. 22:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a leggazdagabb magyar is megmondta mar, hogy "Legyetek batorak!" 😅

Szerintem siman jo bedobni ilyenkor egy f@szmeregetos topikot. Azt mondtad neki is felallt? Lattad is mekkora neki? Ha nagyobb, mint a tied, akkor add a csodalkozo rajongot, hogy "Neked mekkora mar! Megnezhetem meg egyszer? Megfoghatom milyen erzes ekkoraval elni? Stb." Ha meg neked van nagyobb, akkor meg a forditott szitu van, dicsekedj neki rola, hogy "Az enyem nezd mennyivel nagyobb! Meg akarod fogni, milyen erzes ekkorat markolni? Stb."

Ha meg nem lattad, akkor meg hivd ki a "Kinek van nagyobb dakoja?" versenyre. Ossze is merhetitek ilyenkor, ha mar mindkettotoknek all.

okt. 23. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!