Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt valaki prosztata vibrátort?
Figyelt kérdés
Srácok! Gondolkodok egy prosztata vibrátor beszerzésén, de nem tudom, h érdemes-e. Hallottam olyat, aki szinte naponta használja és hatalmasat tud élvezni tőle, de olyat is, akinek semmi extra. Akinek van ebben tapasztalata, meg tudná osztani, illetve meg tudná mondani, h pontosan milyet használ?okt. 21. 22:58
1/14 anonim válasza:
Igen, eleg jó érzés, és nagyot lehet élvezni
2/14 A kérdező kommentje:
#1 köszi a választ, és neked úgy mennyi ideig tart elélvezni?
okt. 21. 23:06
4/14 anonim válasza:
Én kettőt különbözőt vettem magamnak eddig ami kifejezetten a prosztata izgatására terveztek. Az egyik egy Aneros Helix Syn V, a másik egy Nomi Tang Spotty. Ezek közül nekem csak az előbbi jött be, valamiért nemigen élvezetes számomra az utóbbitól a nyomogatás. Sehogy se sikerült megtanulnom élvezni. Ez csak az én egyéni tapasztalatom, másnak lehet, hogy bejött volna a másik is vagy egyik sem.
5/14 A kérdező kommentje:
#4 köszi a válaszod! Azért próbálkozol vele továbbra is, hátha sikerül egy orgazmus tőle vagy inkább abbahagytad?
okt. 21. 23:12
6/14 anonim válasza:
A Nomi Tang-al már sok éve felhagytam. Reménytelennek tűnt. Helyette az Aneros többi nem vibráló prosztataizgatóit próbáltam ki, gyűjtöttem ki. Ami rendkívül bejött számomra az az Eupho Syn Trident. Annyira megtetszett, hogy már nélküle a maszti már nem az igazi.
7/14 A kérdező kommentje:
#6 köszi az infót! Akkor lehet én is beszerzek egy olyat!
okt. 21. 23:17
8/14 anonim válasza:
Nekem 2 van
Joy division Xpander X4 Large
Ezzel tök jól lehet jarkalni is.
Es szex kozben is bent marad (hetero vagyok)
Fun Factory Duke Black
Ennek különlegesebb a formája, telt érzetet ad, de szex kozben kicsuszik.
9/14 A kérdező kommentje:
#8 köszi! És milyen gyakran használod?
okt. 21. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!