Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magától hátramegy a fitymád merevedéskor, lankadtan meddig takarja a makkod? Mereven meddig megy hátra?
Figyelt kérdés
okt. 20. 22:04
1/18 anonim válasza:
Az enyém még lankadtan is hátracsúszik szinte mindig. Régen még mikor kicsi voltam, akkor rendesen tapadt és fedte az egészet, de azóta úgy tűnik kinőttem azt.
2/18 A kérdező kommentje:
Szép lehet.
okt. 20. 22:11
3/18 anonim válasza:
Pihenőben teljesen elfedi, így védi pl. a fölösleges ingerektől. Akciósan pedig a makknak több, mint a fele szabaddá válik. (Akcióban természetesen teljesen visszacsúszik.)
4/18 anonim válasza:
Hát nem éppen mondható szépnek, legalábbis szerintem. Mert emiatt, hogy nem fedi ezért állandóan súrlódik a textíliákhoz és ettől elkérgesedett a felszíne, érzéketlenné vált. Nincs neki azóta élénk rózsaszín színe, hanem sötétebb lett.
Az 1-es voltam.
5/18 A kérdező kommentje:
5# nehezebb elélvezni?
okt. 20. 22:35
6/18 anonim válasza:
Az 5-ös vagyok.
Hát arra pontosan emlékszem, hogy mikor legelőször maszturbáltam (akkor még rendesen fedte), akkor összehasonlíthatatlanul jobban tudtam elélvezni. Azóta mintha ötödannyira élvezném a húzogatás közbeni ingerlést. A legtöbb ejakuláció pedig negyedannyira élvezetes.
7/18 anonim válasza:
Lankadtan kb félig, állva teljesen hátra megy
8/18 A kérdező kommentje:
6# Akkor tényleg nem jó.
okt. 21. 08:47
9/18 anonim válasza:
Lankadtan majdnem összezár elöl mereven teljesen a perem alá csúszik.
10/18 anonim válasza:
Lankadtan túllóg a makkon. Mereven is ott maradna magától, de állandóan hátrahúzva tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!