Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Még tavasszal beszélgettem egy sráccal, akivel nagyon jól elvoltunk, rengeteget írogattunk. Akkoriban viszont eléggé magam alatt voltam, illetve az érzelmi intelligenciám is nagyon gyenge volt akkoriban, így bár többször is találkozni szeretett volna velem, mindig lemondtam valamilyen okra hivatkozva, végül pedig el is küldtem a srácot melegebb éghajlatra. Ahogy telt az idő, úgy tudatosult bennem, hogy részéről komoly volt a dolog, és tényleg számítottam neki. A sok csalódástól nem láttam, hogy ő nem kihasználni akar. Pár hónap után végül erőt vettem magamon, ismét ráírtam, hogy mi újság, végül pedig bocsánatot kértem tőle a goromba viselkedésemért. Azt írta nem haragszik, aminek persze nagyon örültem, viszont addigra párja lett. Ott volt egy srác, akivel mindent meg tudtam volna valósítani közösen, aki megadott volna mindent, én meg hülye voltam és eltaszítottam magamtól. Sosem vallottam be neki, hogy én is érzek iránta, ami szintén rettenetesen bánt, mert ott volt a lehetőség, de nem éltem vele.

Persze lehet mondani, hogy úgyis jön valaki más, de olyat sosem fogok találni, mint amilyen ő volt.

19/f

okt. 19. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Világos a helyzet.Őt nem érdemelted meg, az élet helyretett mindenkit. Ő boldog, te kínlódsz,mégpedig azért,mert sorozatban elutasítottad.

Nem rosszindulatból írom, de akik így ellökdösnek másokat maguktól, azok mind ezt érdemelnék.

Te pedig, ha jön még valaki,akkor gondolkodhatnál is, mielőtt megsértesz valakit,vagy ellököd.

A srácot tisztelem,hogy nem adott neked még egy esélyt. Nálam is volt így, nem is egyszer,hogy vissza akart jönni valaki,vagy mégis elkezdeni...Szó sem lehetett róla és ez így is lesz a jövőben is.Valahol az emberi tartás itt kezdődik ...És főleg ott,ha te hagysz el, negálsz valakit, akkor nem kunyerálod vissza magad, mintha mi sem történt volna.Persze ehhez némi lelki érettség szükséges.

okt. 20. 05:40
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Az egyes válaszolónak igaza van.

Jól leirta.

Én se akartam volna tőled semmit már.

Szánalmas.

okt. 20. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kerdezo ezt el kell engedned, nehez, de muszáj. Gondolj bele, ha meg lenne is valami, sose mosnad le, hogy nem a “lo helyett jo a szamar is” elv alapjan csak beerted vele, miutan sorozatosan lepattintottad. Tovabb lepett, neked is ezt kell.
okt. 20. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!