Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem el a dildózást...?
1, beöntés
2,sok sikosító
3,ujjazás, tágítás, fokozatosság
Óvszerbe jobban csúszik
Próbáld meg irányítani is, ne csak ki- be tologasd, a prosztatádad maszírozd vele, a hasfalad irányába , ehez nem is kell mélyre tolni, illetve ha mélyebbre tolod akkor kifelé húzva nyomd neki a prosztatának.
Ki kell tapasztanod neked mi a jó.
A nagyon puha Jelly dildóval nehezebb ezt a maszírozást elérni mert rugalmas és nem tudod nekifeszíteni.
Erre alkalmasabb egy keményebb merevebb anyagú. Esetleg aminek a makk része vaskosabb is.
Sikosító az nagyon fontos, de ki kell tapasztalni mi a jó,
Dierketbe vettem vízbázisu anál, az egyik nekem nem vált be mert kicsit csípet Boom márkájú, ilyet nem vettem,
Viszpont egy olcsóbb fajta Just Glide, ami megfelelő lett.
De a favoritom, egy K-Y nevű steril sikosító, (ilyen tubusba van minta fogkrém) és sürübb is, így kevesebb kell jobban megmarad a dildó felületén nem folyik le róla behatolás közben.
Jah és legyél üres odabent, hogy ne a macit tologasd visszafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!