Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van Budapesten melegeknek szolo parterapia? Sajnos nagy szuksegunk lenne ra a parommal.
"olyan helyre szeretnek menni, ahol biztos nincs eloitelet, ahol nem lepodnek meg, ha ket ferfi jelenik meg"
Bocsánat, de én még mindig nem értem teljesen ezt a dilemmát. Felveszed a kapcsolatot a terapeutával, és elmondod, hogy homoszexuális pár vagytok. Ha a terapeuta nem foglalkozik meleg párokkal, akkor megmondja, vagy bekamuzik valamit. Nehezen tudom elképzelni a szituációt, amikor a tanácsadó a helyszínen szembesül a ténnyel, hogy itt két férfi kopogtat. Nyilván az úgy elég kínos lenne, de egyszerű megelőzni.
A másik értelmezés ugye az lehetne, hogy nem ért a meleg párokhoz, de ilyen téren meg szerintem a párkapcsolat az párkapcsolat, és a problémák is azonosak.
Vagy esetleg attól tartasz, hogy valamilyen burkolt előítélet kerül elő menet közben?
"komolyan ennyira ertetlen nem lehetsz. ahelyett, hogy felhivok 10 helyet, megkerdezem itt, hogy valaki ismer-e ilyen trepeutat"
Nem értem, miért kell személyeskedni. Nem vagyok értetlen, csak eddig nem ezt kérdezted.
Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy tudtok-e ajánlani olyan párterapeutát, aki szívesen dolgozik meleg párokkal, akkor minden világos. Te viszont direkt melegeknek szóló párterápiát kerestél, amit én nem tudok értelmezni.
"miert kell egy olyan kerdesre valaszolni, amit nem tudsz ertelmezni?"
Nem a kérdést nem tudom értelmezni, hanem a melegeknek szóló párterápiát.
"segitseget nem jelent"
Nem jelent segítséget a visszajelzés, ami a félreérthetőségre hívja fel a figyelmet? Mint látod tobzódnak a válaszok - mi van, ha éppen azért, mert melegeknek szóló terápiáról még senki nem hallott?
Sajnos nem tudok ilyet aki melegekkel is foglalkozik.
De ha találsz sok sikert :)
"Nem tudom, hogy miért kell itt feleslegesen bunkózni a kérdezővel."
Jaj, ne már... Mégis mivel bunkóztam én? Azzal, hogy visszakérdeztem?
"A saját értetlenségedet kivetíted arra, aki normálisan és tényszerűen igazságot válaszolt. Tapsika!"
Megtennéd, hogy rámutatsz, melyik hozzászólásommal bunkóztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!