Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hogy egy pasi csak a hangja miatt bejön nektek?
Figyelt kérdés
Vagy csak velem volt ilyen?okt. 12. 23:01
2/5 anonim válasza:
Igen, van egy pasi akinek a hangja szinte felizgat!
Maga a pasi nem jön be arcra,de a hangja az nagyon!
3/5 anonim válasza:
Velem is van ilyen, példát nem tudok mondani, de párszor már előfordult. Egyes szinkronhangok vagy tévé-bemondók, rádiós műsorvezetők hangjai kifejezetten férfiasak, erotikusak. Aztán meglátom az illetőt valami riportban, és egyből alábbhagy a lelkesedésem. :D
4/5 anonim válasza:
Van. Egy sráccal sokáig csak Snapen dumáltunk hívásban. Elég gyakran nyúltam magamhoz a hangja miatt. Fogalmam sem volt, hogy néz ki. Megfogott a személyisége, hangja főképp. Majd találkoztunk, és nem volt top 10-es pali, de nagyon jól elvoltunk
5/5 platinumhand válasza:
Nekem is volt már ilyen, hogy chatelés után elkezdtünk hívásban is beszélni és nagyon rá tudtam kattanni a hangja miatt.
Bár a kérdés szerinti csak hang miatt, még nem tudom, hogy előfordult-e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!