Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz sokáig szopni?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?okt. 10. 14:05
21/32 anonim válasza:
Nekem 20 perc eleg ha szopnak. Volt egy srac akivel osszejartunk de mindig eroltette, nem engedte, hogy 20-25 perc utan elelvezzek. Egy ido utan aztan nem is akartam vele talalkozni tobbet. Nagyon zavaro volt, hogy epp amikor a legjobb lett volna o abbahagyta direkt.
25/32 anonim válasza:
Régen csináltam, de jó lenne megint :)
27/32 anonim válasza:
Én az olyat szeretem amikor szó szerint eldurranok ,nem csak kiengedik aztán jó napot.
28/32 anonim válasza:
Egy bizonyos időn túl az jut eszembe, hogy az illetőnek alapvető problémái vannak (ez lehet pillanatnyi vagy általános is), de azért 20-25 percig még jól esik csinálni. Ha épp nem volt gond, ennyi mindig elég volt, és megvolt a jutalma :)
29/32 Kajak53 válasza:
Én 71 múltam, még mindig kőkeményen áll, ha egy szimpi, nem dohányzó partnert szophatok. Mert a dohányszagú test undorít. Imádom, ha a számba buggyan a partner öröme és folytatom utána is, amíg újra kemény lesz és újabb selymes, édes, lágy adag spriccel, folyik, buggyan a számba. Imádom!
30/32 anonim válasza:
Ha lenne kit én megtenném. Max. 30 évesnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!