Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik ilyen horoszkópokban, csillagjegyekben meg hasonló dolgokban hisznek?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer volt randim egy asztrozófus sráccal, aki közölte velem, hogy én nem is oroszlán vagyok, hiába az a csillagjegyem. Képzelhetitek, nem tartott sokáig az ismerkedés, pedig bejött nekem a srác.

okt. 5. 01:17
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Én abból adódólag, hogy főleg reálműveltségű ember vagyok, minden ilyen ezo-dologgal szemben nagyon szkeptikus vagyok. Vannak az ezotériának persze olyan részei, amik egész egyszerűen baromságok, van viszont olyan rész, ami hitkérdés. Számomra a természettudományok eddigi sikeressége mutatja, hogy nincs szükség semmilyen felsőbb hatalomra a világ jelenségeinek megértésére; legfeljebb a tudomány nem tart még ott, hogy megmagyarázzon ezt-azt. Majd eljutunk oda is.

Addig a pontig, míg a saját hitemet tiszteletben tartja a másik, engem nem zavar, miben hisz.

24/p

okt. 5. 01:37
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Marhaság, aki ez alapján ismerkedik. Ha hisze benne,ha nem.

Oroszlán vagyok, két párom is Skorpió volt, több éves együtt éléssel. Pedig állítólag nem illünk össze,nem tartós. Mégis szép szerelmi kapcsolatok voltak.

okt. 5. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is Oroszlán vagyok, eddig két párkapcsolatom volt, a második jelenleg is tart, és mindketten Skorpiók. Viszont több mint 10 éve van egy meleg haverom, aki nemrég előadta nekem, hogy megfigyelte, hogy minden jó barátja télen született, akárcsak ő, a nyári születésűekkel pedig ritkán jön ki jól. Nagyon eszes kijelentés volt, mondtam is neki, hogy most már legalább tudjuk, hogy mi miért nem vagyunk jó barátok...
okt. 5. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szintén azt a brigádot erősítem, amelyik nem hisz az effélékben, de nem is volt sose prioritás, hogy elkerüljem azokat a személyeket, akik viszont igen. Sőt, a párom relatíve belemélyült már ebbe a témába, viszont nem ez alapján éli az életét, nem akar ezzel mindent megmagyarázni és ami még fontosabb: nem erőlteti rám!

Fun fact: bárki, aki hisz az asztrológiában és beszélgettem vele egy kicsit is, rávágja, hogy mérleg vagyok, “helyesen”… :D

(Kiemelném, hogy ez nem indok arra, hogy bárki is higgyen ezekben!:) )

okt. 5. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedtem pár évvel ezelőtt egy Mérleg sráccal. A Mérleg jellemzői tökéletesen illettek rá, jóképű volt,udvarias és nagyon szimpatikus. Sajnos addig "ingadozott ", míg négy találkozás után úgy döntött,nem megy bele komoly kapcsolatba,szerintem megijedt az érzelmektől.

Ha azóta van párja, nagyot nyert a sráccal, ritka egyéniség volt.

# 2

okt. 5. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy elolvasom néha a horoszkópot, de aki túl nagy jelentőséget tulajdonít az asztrológiának, nem a földön jár szerintem.
okt. 5. 20:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez a srác sem a földön járt egyébként. Szegényt sok nehézség érte. 26 éves volt, s már meghalt az anyja, túl volt egy nagyobb szakítason, az apja meg nem beszél vele, mert meleg. Ő ebbe kapaszkodott.
okt. 5. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy valaki azért utasított el, mert vízöntő vagyok, és hiába jó köztünk a kémia, és minden ok, de ő nem jön ki a vízöntőkkel. :D
okt. 7. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as én is Vízöntő vagyok😁😁😁😁
okt. 20. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom szimpinek őket, bár lehet azért, mert én is az vagyok. xd
okt. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!