Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt miért élveztem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért élveztem?

Figyelt kérdés

Soha nem érdekeltek a domináns, fétises dolgok (36 éves vagyok)

Tegnap összejöttem egy kicsit fiatalabb pasival (26), aki megkért, hogy esetleg néhány dolgot bevállalnék-e. Mivel már jó ideje nem jött össze szex senkivel, néhány dologra igent mondtam. Ő azt mondta, hogy ha bármi nem tetszik, azonnal abba hagyjuk

Viszont mindent élveztem, nem tudom miért, de nem tudom miért, soha nem éreztem vágyat erőszakos, megalázó szexre, mindig is a gyöngédséget szerettem, most meg könyörögtem neki, hogy ne hagyja abba.

Nagyon fura volt. Jó élmény, de nem hiszem, hogy újra megismételném.

szept. 29. 01:50
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mert lementel kutyaba, alig vartad hogy valaki hozzaderjen
szept. 29. 04:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
"nem hiszem, hogy újra megismételném" - erre térjünk vissza pár hét múlva :)
szept. 29. 05:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az az, te fogod kérni az ismétlést. 😉

Sokan nem tudják mi a jó szex, és mitől van igazán orgazmusuk.

Akik tudják 10év együtt lét után se unalmas egymással,

És nem csalják meg egymást 🤷‍♂️

szept. 29. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Domináns pasi vagyok. Ugyanígy lepett meg engem is mikor elsőként domináns voltam valakivel, hogy élvezem. Az egyik szolga szerepet kedvelő partnerem azt mondta, hogy nem mindenkivel élvezi. Csak azokkal akik élvezik csinálni. Plusz aki bejön neki. Tehát gondolom bejött neked a csávó és mellé még ösztönből is csinálta így élvezted, mert ahogy ő fogalmazott így izgató behódolni. Neked is így volt gondolom.
szept. 29. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Részletek is jöhettek volna.
szept. 29. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!