Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csavó 195+ biztosan nagy a szerszáma?
Figyelt kérdés
szept. 28. 20:56
1/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de mindenképp szexi a magasság :D
2/18 anonim válasza:
Hogy függ össze a testmagasság a farokmérettel???????????
5/18 anonim válasza:
Nem, nem biztos. De sokkal nagyobb eséllyel van neki nagy, mint egy 170 centisnek.
Higgyétek el, van összefüggés. Miért pont a farokméret ne korrelálna a magassággal???
(Hetero férfi)
6/18 anonim válasza:
Általában nem függ össze ez ugyanaz mint az a tévhit, hogy aminek nagy az orra annak nagy a farka is. Nekem volt olyan párom aki magas volt az orra sem a legkisebb volt mégis teljesen átlagos 15-16 centis volt neki. És volt olyan is aki 1 magas volt velem 175 centi és 21centis farka volt. Erre nem lehet alapozni.
7/18 anonim válasza:
Ez f.szság..179 cm vagyok s 20/5 a f.rkam..
8/18 anonim válasza:
Én 161 cm magas pasi vagyok.Igen alacsony,de a farkam 19 cm.
9/18 anonim válasza:
Igen 6-os, az egyéni genetikai adottságok sokkal nagyobb varianciát ad, mint a magasság.
De statisztikailag mindenképp a magasaknál nagyobb a "várható érték".
#5 voltam (és magas, de normál tartományba tartozik a cerkám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!