Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is felizgat az ilyesmi?
Figyelt kérdés
Alapvetően a femininebb fiúkat szeretem, velük ismerkedem, viszont néha megkeresnek 30-40-es családos apukák, és valamiért izgat a tudat, hogy lefekszem velük, utánam meg mennek vissza a feleséghez, gyerekhez. Volt aki még fizetett volna, hogy leszopjon/megdugjam, az még jobban felizgatott.szept. 22. 14:16
2/7 anonim válasza:
kimondottan nem erre izgulok de a barátom nős. Ő kezdett ki velem de nem volt ellenemre. Nagyon jó segge van
3/7 anonim válasza:
Ejnye, ezek a huncut apucikák....Hogy ezekből milyen sok van, ez meglepő:)
És milyen kis mohók, szinte reszketnek a farokért és a fenékért..
Áldoznak a fenéknek :)
Csak tudnám, mi a fenének nősülnek meg és csinálnak gyerkőcöt az ilyenek, akik a husi banánt sztárolják ?
4/7 anonim válasza:
En ezt nem tudom hova tenni, hogy egy hazas ferfi a felesege tudtan kivul pasikkal fekszik le. Szerintem a legundoritobb dolog, ami letezik.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk az is gáz, aki pasi s pasija van, magyarul megcsalja őt veled.
6/7 anonim válasza:
Valahogy engem kizárólag egyvalami izgat iszonyatosan egy 30-40es nős csávóval kapcsolatban: félmeztelen birkózás. Csak egy alsógatyában küzdeni, próbálni lenyomni egymást, de utána más semmi
7/7 anonim válasza:
Csak azért mert az ilyen férfiak férfiasabbak, átlagosak. Nem látszik a másságuk, mint sok melegen. Plusz ők sokkal hamarabb kezdeményeznek, mint a melegek, ami izgat. Persze csak szexre, amitől többet én sem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!