Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki küldött már magáról itt meztelen képet, kért valamit cserébe?
Figyelt kérdés
szept. 21. 23:30
1/12 A kérdező kommentje:
Én eddig akinek küldtem, sose csináltam csak úgy, mindig kértem valamit (persze nem pénzt), és általában nem is meztelen képet cserébe.
19/F
szept. 21. 23:31
4/12 anonim válasza:
Ugyanúgy meztelen képet és ezzel megoldva a későbbi zsarolgatás problémája.
5/12 anonim válasza:
Ferfiak keretlenul kuldozgetik magukat. En penzert se kuldenek ilyet magamrol
7/12 anonim válasza:
Itt még nem küldtem, de egyébként igen, szoktam cserébe kérni, szerintem így fair (videóval ugyanez)
8/12 anonim válasza:
A hetesnek igaza van, igazából szerintem ha már ezért szólni kell akkor az régen rossz. Ha kapok ilyen tartalmat akkor alap hogy kérdés nélkül viszonzom.
Bár nálam ugye az arc nem látható, így a zsarolás ténye kizárva, mondjuk én ezért is takarom magam, sok volt a rossz tapasztalat.
9/12 anonim válasza:
Volt olyan srac aki k3rte, hogy mutassam meg a farkam. Elküldtem neki, lefotóztam. Nem kértem semmit. Nagyon nem izgat ez a dolog
10/12 anonim válasza:
és úgy mi értelme? hát arc nélkül akárkijét elküldhetné ...
én ragaszkodok mindig az egészalakoshoz, természetesen arccal, én is ilyen adok. de én másképp nem is értem, miért küldenénk, akár egy random netes képet. most nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!