Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtanulni szopni?
Figyelt kérdés
Voltam transz csajjal, de akkor nem kaptam be neki. Utólag már izgatna a szopás, de sosem csináltam még. Lehet ezt valamin gyakorolni?szept. 15. 19:00
12/24 anonim válasza:
Gyakorolni kell de ha te is elvezed csinalni nem lesz vele gond
20l
13/24 anonim válasza:
Írsz nekem és megtanítalak 😋😄
Rajtam gyakorolhatsz.
15/24 anonim válasza:
Pesti tini passzív gyakorolhatna rajtam :)
16/24 anonim válasza:
Az idosebbek ne is almodozzanak. Itt mindenki tinirol almodozik. Izmos meg vekony tinirol...brrrr
17/24 anonim válasza:
Álmodozhatnak az időse(bb)ek is, nincs avval semmi baj. Partnert, párt találni maguknak, az, az embert próbáló dolog. Főleg, ha nem Bp-n, vagy megyeszékhelyen él, hanem alsóbivalybasznádon.
18/24 anonim válasza:
Nekem nem nehéz bár 40multam és hetero lennék..kíváncsiságból gerjedek fiatal passzivokra.
Tetszik nekik hogy profi sportoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!