Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok ilyenekre ha nem is szeretném?
Figyelt kérdés
Néha ha meglátok egy jobban összereakott csávót szinte elképzelem, hogy elé térdelek, stb. Ami azért vicces mert max 2 percig csinálnám szívesen :D Alapba ugyanis aktív vagyok és nem is szoktam...szept. 14. 11:11
1/3 anonim válasza:
Ez egy kicsit zavaros
Akkor meleg vagy és aktív-jól értem?
De néha szopnál egy kicsit, ez normális.
Vagy rosszul értelmezem a kérdést.
2/3 anonim válasza:
Gondolom, azert gondolsz ilyenekre, mert felizgat. :D keress egy srácot, aki szintén vevő rá, aztán leszopod, utána még mindig eldöntheted, hogy egyszeri volt, vagy nem. :)
3/3 Jani Belucci válasza:
Pont azért gondolsz rá, mert szeretnéd, vagy legalábbis érdekel. Ne skatulyázd be magad minden áron az aktív-passzív kategóriákba. Szerintem próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!