Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ki vett már valamilyen szexi fehérneműt?
Figyelt kérdés
Kinek milyen fajta van?
Én nem vettem még semmi extrát, csak egy sima fecske fürdőnadrágot. De nem azért, hogy strandon hordjam, csak nagyon jól állt, és izgatott, hogy milyen hatalmas benne a dudor.
20f
szept. 10. 22:07
1/11 anonim válasza:
Én vettem páromnak egy tangát , de nem viseli .
2/11 anonim válasza:
Szerintem vedd fel strandra is a fecskét.
3/11 anonim válasza:
Nekem van par tangam es harisnyam de valahogy szex kozbe nem jon be... csak ott porosodik a szekrenybe
4/11 anonim válasza:
Vettem egy falatnyi tangát és hozzá egy extra mini szoknyát páromnak , szerettem volna ha felveszi a kedvemért és egy messzi idegen városban úgy sétálhattam volna végig vele az utcákon , kéz a kézben .
5/11 anonim válasza:
Nekem a boxer meg a fecske a szexi fehérnemű amibe mutatós a “csomag”
6/11 anonim válasza:
Én vettem “borat” -os fürdőruhát. Abban mentem suliba, de azóta bezártak a pszichiátriára.
7/11 anonim válasza:
Nekem van csomó fecske fürdőgatyám és alsógatyám is. Mindkettőt szoktam hordani. 18f
8/11 anonim válasza:
Nekem is kB 30 féle fecském van, fürdőgatya is
9/11 Kajak53 válasza:
Én bugyival kezdtem. Aztán vettem harisnyát is, meg harsnyatartót. Aztán lett kombiném is. Imádok így masztizni - áll tőle a farkam keményen! Melltartót is szeretnék, azt még nem szereztem be.
10/11 anonim válasza:
Kb 2 éve gyűjtöm a fecske fürdőnadrágokat 😅 még jó, hogy járok rendszeresen úszni, így nem annyira feltűnő 😁 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!