Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mossam ki magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mossam ki magam?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva vszleg en leszek alul, eddig en voltam mindig felul es ez leaz az elso alkalmam.
szept. 9. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Én nem tudom, de online erre rengeteg guide-ot találsz
szept. 9. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak erre különböző méretű eszközök. Nekem például olyan van amit zuhanyra lehet tekerni és úgy mosom magam.
szept. 9. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Például körtefecskendővel. Amit itt megjegyeznék, hogy egyszeri mosásra alkalmas a csapvíz, viszont rendszeresre nem; rendszeres mosására érdemes összerittyenteni vagy venni izotóniás sóoldatot, és azt használni. (Azért van erre szükség, mert az ionháztartás a nem-izotóniás oldatok rendszeres használatától felborulhat, az meg nem egy egészséges és kellemes állapot.)

Ami még fontos, az a hőmérséklet. Nem mosunk hideg vízzel, sem forróval, mert szétvágja a hámszövetet. Jó ökölszabály az, hogy ha kézzel hideg-langyosnak érzed, nagyjából az a jó.

Talán még a körtefecskendős mosásról annyit, hogy a víz bejuttatása után érdemes 1 percet várni, kiengedni, és jöhet a következő kör, addig, míg víztiszta folyadék nem ürül. Illetve még a mennyiségről annyit, hogy 200-250 ml-nél nem érdemes egyszerre többet befecskendezni, egyrészt mert terheli a végbelet is, esetlegesen a vastagbél alsó szakaszát is, másrészt teljesen felesleges.

A körtefecskendőben az a jó, hogy hordozható, a használata könnyű és még könnyen sterilizálható is.

24/p

szept. 9. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
sehogy
szept. 10. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem muszáj ennyire durván hozzáállni...
szept. 10. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!