Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj ha seggbe kapom?
Hát ha rá stresszelsz akkor előfordulhat.
Mindenképp legyen óvatos, te próbálj bél lazulni. És persze mindenképpen használjátok sikositot, és óvszert!
Előtte beöntést csinálni.
Nem vagy meleg, de seggberakatod magad egy sraccal
Az igen…
Én ugyan aktív vagyok, de ha szűk vagy (ami így van feltehetőleg) fontos, hogy legyen előjáték. Tágítás síkosítóval, először ujjal, aztán ha ez megvan lehet próbálkozni betenni, de nagyon óvatosan!
Meg előtte mindenképp mosd ki magad, nehogy baleset legyen
Ha első élmény pasival akkor én is előbb csak egy kis "felfedezést" javaslok. Smárolás,szopi,fenéknyalás,ujjazás.
Aztán ha bejött akkor kövi alkalommal jöhet a popószex.
Előtte alaposan izgjlj fel,legyen jó hosszú előjáték,a feneked legyen alaposan felkészítve, kinyalva,megujjazva,sikosítva.
Elsőre picit fájni fog,de azért kibírható lesz és összességében izgi lesz.
Igen,annyira ki fogsz tágulni amilyen vastag a másik srác farka. De az jó,mert minél jobban tágulsz annal kevésbé fáj.
Természetesen nem fog úgy maradni az ánuszod,szex után visszanyeri az eredeti méretét. Csak városi legenda,hogy úgy maradhat.
Undorító leszek,de leírom,hogy megnyugtassalak: székelés közben naponta tágul és visszahúzódik az ánuszod,még egyszer sem maradt úgy ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!