Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen, 20 év körüli passzív srácok itt Magyarországon?
Figyelt kérdés
Akik középtermetűek, kifejezetten vékonyak (a 175-180 cm-es magasságukhoz ~60-65 kg -os testsúly társul), de abszolút fiús arcúak, -fejűek (frizura), -öltözködésűek, -viselkedésűek.
Az ilyen srácoknak milyen aktívak tetszenének?
szept. 3. 16:52
1/6 anonim válasza:
Vannak bőven, még én is megfelelek ennek a leírásnak
20F
3/6 anonim válasza:
Én például.
Nekem a nagymérettel rendelkező aktívak jönnek be. 24/bi
4/6 anonim válasza:
Én ilyen voltam, annyi eltéréssel, hogy alacsony vagyok (163 centi, szóval tényleg nem vagyok egy égimeszelő).
Aztán sajnos egy gyógyszeres kezelés miatt kissé felborult az anyagcserém, meghíztam, de mivel már nem rángatják tovább, 3 év után sikerült beállítani, ezért már rajta vagyok a visszafogyáson. :)
23/p
6/6 anonim válasza:
170-174 cm közepes termetnek számít? :D Én itt körül lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!