Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mit gondoltok Henry...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mit gondoltok Henry Cavillról?

Figyelt kérdés
2024. szept. 2. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Ugye ez nem komoly? :DDDD

Még nem melegként is jó pasi, akkor szerinted melegként?!?!?

Aki nem kapná el az nem is igazán meleg!

2024. szept. 2. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Azt, hogy KUR.A JÓ PASI!

Szopnám ezerrel!!!! 🙈🙈

2024. szept. 2. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Kövezzetek meg de szerintem meg baromira túl van értékelve. Vannak nála sokkal jobb pasik is. Én nagyon nem feküdnék le vele, még ha fizetne érte sem. Bocs
2024. szept. 2. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Hát engem pl. nem nagyon mozgat meg. Szerettem a Vajákban, meg minden, és jóképű meg minden, de nekem másféle pasik jönnek be. Van ilyen...
2024. szept. 2. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó bőr
2024. szept. 3. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Vannak bizonyos pasik, akik bár nem rosszak de jócskán túlértékeltek. Meg számít a marketing, birkaszellem. Ha valakore folyamatosan azt szajkózzák hogy milyen jó, egy idő után sokan elkezdik olyan szemmel nézni. Fordítva is igaz, akit állandóan nyomiznak meg csúnyáznak, azt meg úgy fogja látni a soo birka, pl suliban. Tök átlagos kinézetű fiatalolat csinálnak így ki
2024. szept. 3. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A legszebb férfi akit valaha láttam. Kár hogy nem meleg
2024. szept. 3. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Baltával faragott arc, átlagos tucat szépfiú.
2024. szept. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!