Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit tartja izgatónak az oldalról is látszódó gluteális redőt sportos férfiaknál (fenék és comb közötti vízszintes redő)?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak engem, még saját magamnál is.aug. 31. 08:24
11/18 anonim válasza:
Szerintem a gluteal sulcus kifejezésre gondol a kérdező
12/18 anonim válasza:
Én is erre gondoltam. De ennek nincs valami sokkal egyszerűbb magyar megnevezése? Nem tudom, talán fenékvonal ív vagy valami ilyesmi?
13/18 A kérdező kommentje:
ahogy kitettem, törölték is, tehát nem lehet
privátban küldök képet
aug. 31. 11:40
15/18 A kérdező kommentje:
aki kér keressen priviben
aug. 31. 13:53
17/18 A kérdező kommentje:
küldj privit
aug. 31. 14:36
18/18 anonim válasza:
Akkor nem nézem meg köszönöm:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!