Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy meleg?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves fiú barátom, akivel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés hogy meleg-e, vagy csak későn érő típus. Az egyik haverom mondta először hogy nem lehet hogy meleg-e, (nekem nagyon nem esik le semmi ilyesmi pl volt egy srác akivel mindenhéten moziba jártam és nekem akkor sem esett le hogy randizni visz amikor flörtölt és ilyenek) mivel meslete hogy őt nagyon zavarja, és undorodik ha valaki folyton a csajozásról és a csajokról mesél, az is mindig zavarja, hogy mivel sok lány barátja van, (ami abból a szempontból meglepő mivel a legtöbb srác aki korosztályunk úgy vettem észre hogy a kimondottan karizmatikus okom kívül nem igazán nyitnak lazán a lányok felé)ha aezeket a lányokat a barátnőjének nézik vagy ha felmerül másokban hogy biztos randiznak. Én ezt eddig mindig betudtam annak hogy biztos kicsit később kezdi el majd érdekelni őt ezek a dolgok, eddig nem merült fel bennem hogy esetleg meleg. 18Laug. 27. 20:18
2/6 anonim válasza:
Ugyanazt tudom írni mint az első.
Én is elveszítettem a fonalat.
Egyébként nem mindenkinek a központi témája a szex és/vagy az ismerkedés. Rengeteg dolog van, amiről lehet beszélni. Sokan nem akarnak róla beszélni vagy csak a közeli barátoknak.
Nekem volt olyan kollégám, akinek a központi témája az ismerkedés volt, és hogy melyik lány hogyan néz ki, és melyiket döngetné meg. Aki nem ment bele ebbe a beszélgetésbe arról megvolt győzödve, hogy meleg vagy pedofil.
3/6 anonim válasza:
Bármi megtörténhet, lehet meleg de lehet csak simán készen erő. Azért én szerintem meleg
5/6 anonim válasza:
Nem csak melegeket zavarhat, ha valaki folyton csak a csajozásról beszél,szinte semmi másról.Jobb társaságokban nem csak ez a téma, tizenévesen sem.Hogy nem akar szóbeszédek témája lenni (ezzel a lánnyal fog összejönni vagy azzal) szintén érthető.Szerintem egyik sem mond el semmit a szexuális orientációról.
6/6 anonim válasza:
Nincsenek körülötte lányok, nem azt jelenti, hogy nem hetero
Nálam is kényes téma a csajozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!