Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi számít gyorstüzelőnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít gyorstüzelőnek?

Figyelt kérdés
Hány perc? Gyorstüzelők ti orálban és análban is hamar elmentek?
aug. 27. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
3-5 percig bírom orálba. Dugni viszont nem dugok.
aug. 27. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
A korai magömlés kb 2-5perc, és érdemes felkeresned egy szexuálpszichológus.
aug. 27. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Tovább tart a tusolás, vagy a fogmosás mint maga az aktus.

Van aki erre gerjed.

aug. 27. 13:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon bejön ha valaki gyorsan sül el.
aug. 27. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

De mi abban a jó?

Épp csak berakta és már el is sült, én meg ott maradok, hogy kezdjek magammal valamit ha azt akarom, hogy jó legyen.

Akkor inkább hagyjuk az egészet és veszek egy műfaszt.

aug. 27. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha alaki jól szop 2 perc,aztán jöhet a szex.
aug. 27. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Régen nagyon sokáig bírtam. Aztán volt egy időszak,amikor sokáig nem voltam senkivel. Utána első aktusnál ahogy betettem el is sültem. Most megint nem csinálok senkivel semmit elég rég óta
aug. 27. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyortüzelő például az olyan, hogy kicsomagolod és mire kézbe vennéd, már be is terítette az arcod... 💦😋
dec. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.