Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem fura hogy elég egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fura hogy elég egy szép farok kép a szexhez?

Figyelt kérdés
Egy alkalmi partnerem mondta hogy olyan szép a farkam hogy ha csak azt látta volna is találkozott volna velem. Jókat nevettem. Na de poénból felraktam egy oldalra és egy nap alatt 22 üzenet. Tényleg ennyire felületesek a passzívak? Nem nagy a farkam azaz nem emiatt írnak. Csak 16cm.
aug. 27. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a férfiak, akár heterók, akár melegek, nemiszerv-segg-csöcs-vizuális típusok. Ellentétben a nőkkel, akiknek sokkal fontosabb a partner más külső jegye vagy belső tulajdonsága.

Másrészt, ha már a fasznál tartanak, a nők 90 százalékának is annak szépsége a fontos, nem a mérete. Akkor miért lenne ez másképp a homo férfiaknál? Igazán szép formájú, arányos, esztétikus fasz meg sokkal kevesebb van, mint gondolnánk.

aug. 27. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Biszexek általánosságban ilyenek. Őket nem érdekli a személy csak a fasz, férfi test egy alkalom. Egyébb másra ott a barátnőjük, asszony.
aug. 27. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kell az arc, hogy bárkivel tudjak kezdeni bármit is. Ha az nem jön be akkor szerintem sem fel sem lehetne állítani a farkamat éles helyzetben :D

Örülök ha szép a farok, de nem az elsődleges szempont.

aug. 27. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon be tud indítani egy szép farok, rögtön úgy érzem, hogy a számba venném. Nekem is furcsa, pedig magamon is tapasztalom, mert azért fontosnak tartom, hogy egyébként hogyan néz ki valaki. 22p
aug. 27. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen felületesség. Nekem ahhoz, hogy tudjak egy farokkal csinálni valamit, az kell, hogy az összbenyomása miatt megkívánjam. Persze hiába izgatna fel egy farok látványa, ha az, akin van, emberileg taszítana. De fordítva sem működne, szóval ha lenne valaki, akivel ilyen szempontból jól kijönnék, de amit ott lenn látnék, valamilyen szempontból lehangolna, akkor ott szintén leblokkolnék, és nem menne a dolog.
aug. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!