Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdemes borotválni a dús fanszőrömet?
Pedig én szeretem ha szőrös 🥰 főleg ha máshol is az 😛
Én úgy szoktam, hogy először rövidre nyírom, majd leborotválom.
Ha ott a párod, és ő tudja ezek szerint, hogy hogy nem őt kérdezed?
Én szörtelenítő krémmel bekenem
5perc után lemosom és tökéletes.
Nekem is sok a szőr, többmindent kipróbáltam. (Kivéve a gyantázást. Még szeretnék élni :D )
A borotva jó csak egy örökkévalóság.
A szőrtelenítő krém nekem felületesen szedte le a szőrt, bepirosodott, kipattogott a bőröm. Pedig a doboz használati utasítását követve szőrtelenítettem. Lehet csak az én bőröm volt érzékeny.
Ami a legjobb, legegyszerűbb, az a Phillips Oneblade elektromos borotva. Elég könnyen és gyorsan le tudom vágni, tudom vele csupaszra is meghagyni pl a fenekemen, de elöl rövidre szeretem hagyni a szőrt, az áll nekem a legjobban. Így arra eddig egy panaszom sincsen. Ilyet használok:
21F
Megkönnyíti nagyon a folyamatot :D
#4 voltam
Szerintem elég nevetségesen néz ki, ha valaki mindenhol szőrös csak a szemérem van leborotválva. (Arról nem beszélve, hogy kipattog és viszket.)
Én 6mm-es hajvágóval szoktam megigazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!