Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy érdemes borotválni a dús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes borotválni a dús fanszőrömet?

Figyelt kérdés
A páromnak újabban nem tetszik, hogy nagyon szőrös vagyok ott lent. Igazából 30 vagyok, de sosem borotváltam, féltem is tőle. Szerinte ilyenkor nyáron emiatt ott lent büdösebb is. Ezt sem érzem. Na mindegy. Mondtok praktikákat hogyan borotvaljam le?

aug. 26. 15:29
1 2
 1/11 DominikX ***** válasza:
100%

Pedig én szeretem ha szőrös 🥰 főleg ha máshol is az 😛

Én úgy szoktam, hogy először rövidre nyírom, majd leborotválom.

aug. 26. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott a párod, és ő tudja ezek szerint, hogy hogy nem őt kérdezed?

Én szörtelenítő krémmel bekenem

5perc után lemosom és tökéletes.

aug. 26. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén egy haj vagy szakál vágó géppel rövidre olyan 3-4 mm esre levágod aztán borotvahab és leborotválod. A herékről is szépen leviszi és nem vágja meg. Azért óvatosan ne kapkodj.
aug. 26. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sok a szőr, többmindent kipróbáltam. (Kivéve a gyantázást. Még szeretnék élni :D )

A borotva jó csak egy örökkévalóság.

A szőrtelenítő krém nekem felületesen szedte le a szőrt, bepirosodott, kipattogott a bőröm. Pedig a doboz használati utasítását követve szőrtelenítettem. Lehet csak az én bőröm volt érzékeny.

Ami a legjobb, legegyszerűbb, az a Phillips Oneblade elektromos borotva. Elég könnyen és gyorsan le tudom vágni, tudom vele csupaszra is meghagyni pl a fenekemen, de elöl rövidre szeretem hagyni a szőrt, az áll nekem a legjobban. Így arra eddig egy panaszom sincsen. Ilyet használok:

[link]

21F

aug. 26. 15:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Ilyenem nekem is van, csak lent még sosem használtam. :)
aug. 26. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Megkönnyíti nagyon a folyamatot :D

#4 voltam

aug. 26. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem kívánságműsor. Vagy szeret olyannak, amilyen vagy, vagy kapja be!
aug. 26. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Nullással seperc alatt letolod
aug. 26. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem elég nevetségesen néz ki, ha valaki mindenhol szőrös csak a szemérem van leborotválva. (Arról nem beszélve, hogy kipattog és viszket.)

Én 6mm-es hajvágóval szoktam megigazítani.

aug. 27. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont az izgató ha szőrös
szept. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!