Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy jóval kevesebb az aktív?
Mert az UNI az valójában passzív az esetek 80%-ban.
Aktív 2177
Passzív 2800
Uni 3400 (2700 passzív és 700 aktív)
Együtt tehát a vége hogy van 2800 aktív és 5500 passzív.
Én is aktív vagyok és tuti így van, mert én pl sose kell írjak senkinek írnak maguktól a passzív srácok.
Egy csomóan azt se tudják mit jelentenek ezek a kifejezések. Az aktívak fele azt hiszi, hogy ő is uni, mert ő is szeret sz.pni. Aztán találkozón derül ki, hogy "ja, engem nem lehet megd.gni, nekem a hátsóm az tabu, ahhoz nem érhet senki!". Ja, oké, de akkor miért mondtad, hogy uni vagy? "Mert én is szeretek orálozni." Na jó, de ha téged nem lehet megd.gni, akkor attól még nem leszel uni, hogy szeretsz sz.pni. Uni az, aki oda-vissza kedveli az anált is.
Úgyhogy az a 2177 aktív valójában bőven megvan 2800-3000 körül is, csak nem ismerik a fogalmakat rendesen, így az unik száma nő a statisztikában tévesen, holott valójában nem azok, hanem aktívak. Az aktív, passzív, uni, side kifejezések kizárólag az análra vonatkoznak, nem az orálra.
Nem értek egyet az elsővel, hogy az unik 80%-ban passzívak. Szerintem az uni az uni és kész. Mindkettőt szeretik, ezért unik. A helyzettől függ, hogy melyik szerepben vannak éppen, ezért unik. És mivel az 1-es aktív, főképp többnyire olyan unikkal fog találkozni (80%-ban), aki bevállalja vele a passzív szerepet. Ha meg az 1-es passzív lenne, akkor aktív-unikat vonzana be inkább. Az uni azért uni, mert mindkettőt egyformán élvezi. Ez az általánosítás, hogy 80%-ban passzívak, szerintem a "nagy egészre" nem igaz. Teljesen helyzet és partnerfüggő a dolog. A melegek teljes egészét nézve szerintem is inkább a passzív túlsúly felé billen a mérleg, de az 1/3 : 2/3 arány szerintem erős túlzás, nem a realitás.
Leírod, hogy az unik azért hiszik uninak magukat mert szopnak. Aztán meg hogy jaj nem is így van túlzó a dolog. Szerintem nagyon jól le lett írva.
Én is aktív és tényleg minden passzív panaszkodik hogy nincs aktív pedig Pesten el van mindenki kényeztetve. Lehet válogatni. Pesti aktívként mondom.
"Leírod, hogy az unik azért hiszik uninak magukat mert szopnak."
Nem ezt írtam. Az aktívak gondolják magukat uninak, mert sz.pnak. Nem az unik.
"Aztán meg hogy jaj nem is így van túlzó a dolog."
Ez hol van, melyik rész??
Azt írtam, hogy szerintem is (egy picivel!) több lehet talán a passzív, de túlzó azt mondani, hogy 1/3 lenne csak az aktív és a 2/3-os többség passzív.
"Szerintem nagyon jól le lett írva."
Már megzavarodtam, teljesen összezavartál. :DDD Ezt mire írtad? :D
"Én is aktív és tényleg minden passzív panaszkodik hogy nincs aktív"
Ennek a fordítottja is igaz, ha itt olvasod a kérdéseket, gyakran az aktívak panaszkodnak, hogy nem találnak passzívat. Oda-vissza ugyanez a helyzet, szóval attól függ, honnan nézed.
Ezzel a (téves és hibás) felfogással sok félreértést generálsz mind magadnak, mind másoknak. Rendkívül sok félreértést fog szülni a téves szerepfelfogás. A szerepek megnevezése csak és kizárólag az análszexre vonatkozik. Az orálra nem!
Az aktív is orálozhat, attól még aktív marad, mivel nem dugható, ő viszont sorban dugja a srácokat.
"Az aki azt mondja szeret szopni, az nálam nem aktív."
Nálad lehet hogy nem, de valójában igen. Uninak semmiképpen sem mondható, mert nem dugható. Nem kedveli, nem szereti az análszexet oda-vissza, tehát nem is csinálja oda-vissza, ergo nem uni. Az orál nem számít, hogy szereti-e vagy sem, csinálja-e vagy sem. Rosszul használod a fogalmakat. Sokakat megtéveszthetsz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!