Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszódhat rajtam vagy miért nyomult rám?
A hétvégén vidéken voltam és koliban szálltam meg mert jóval olcsóbb volt mint a szállások. A koli kb üres volt. 1-2 diák már beköltözött, de 80%-ban üres. Gondolom korai. Vagy lehet ők se beköltőzők voltak hanem turisták mint én. Az egyik srác szobája folyton nyitva volt. Igaz meleg volt így nem lepett meg én is így csináltam huzatot.
A WC-hez is és a fürdőhöz is a szobája előtt kellett elmennem. Mikor mentem WC-re 4-ből 2x tuti szembe jött mikor jöttem vissza vagy volt amikor ő is WC-re jött. Aztán 2. nap este mikor fürdeni mentem ő is pont akkor jött. A szembe fülkébe természetsen. A lényeg a lényeg, hogy egyszer csak benyőgte, hogy szép farkam van. Hát itt már érdekes volt. Majd elkezdett neki felállni. Kérdezte nem szoktam-e kiverni a zuhany alatt. Közbe nekem is felállt mert hát a téma, stb. Majd fogta magát átjött letérdelt és elkezdett szopni. Majd mondta menjek a szobájába. Ott végül leszopott. Másnap jöttem haza.
Jól szopott? Telszámot cseréltetek?
Nem biztos, hogy látszott rajtad. Kanos pasi mindenkire nyomul; heteró nőre, meleg férfira.
Most két dolog jutott szembe ezzel kapocslatban:
1, "nem gondolom, hogy levágós lennék": nem biztos, hogy az vagy, csak simán a másik érzékelte a receptoraival. Egyik volt középsulis osztálytársam mondta, hogy anno nem látta rajta, de mégis érzékelte hogy én is "csapattárs" vagyok.
2, "Szóval az zavar ha ez ennyire lejön rólam mert azt nem akarnám.": ezt el kell engedned. Több olyan emberrel is randiztam, aki halálig meg volt győződve, hogy Ő rajta aztán sose senki semmit nem vesz észre, közben simán voltak olyan gesztusai, amikből az ember el gondolkodik rajta, hogy... Ne stresszelj rajta, nehogy már ezen kattogj az életed nagy részében, hogy XY tudja e hogy szereted a kolbászt. Sz@rjál rá, de tényleg. Ez a kulcs a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!