Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cipőfétises srácok, ti hogy álltok (haha :D) a nagy tepsi (durung) deszkás cipőkkel? Izgat, nem izgat, vennétek, nem vennétek?
Figyelt kérdés
aug. 22. 07:46
11/47 anonim válasza:
Én venni nem vennék, nem is hordanék, de máson volt már, hogy tetszett, szóval bejön, bár nekem igazából az a lényeg, hogy ki van benne😁
12/47 A kérdező kommentje:
Sokaknál összefügg ez a két dolog...:D
szept. 4. 20:29
13/47 anonim válasza:
A deszkás cipőben az a rossz, hogy rá lehet szokni, és onnantól minden más kényelmetlen
14/47 A kérdező kommentje:
"Nálunk" más értelemben okoz "függőséget"...D Amúgy más, még kényelmesebb cipők is vannak, de kinek mi jön be.
szept. 5. 16:15
15/47 anonim válasza:
Fú, imádom, hogy mindenkinek Adidas Campus és Vans Knu Skool van a lábán, beleértve saját magam is, egyszerűen imádom ezeket a cipőket és sokadjára is áll a farkam, ha egy ilyet látok!
16/47 A kérdező kommentje:
Azok is jók :D De én inkább a még nagyobb dögökre gondoltam :D
szept. 6. 19:41
17/47 anonim válasza:
Azért egy Air Max vagy Jordan is nagyon ütős tud lenni.
18/47 anonim válasza:
Nálam deszkás cipő az Etnies Arto féle
#14 volt már ilyen cipőd?
19/47 A kérdező kommentje:
Persze, hogy volt, és van is, de ezt mindig lehet fokozni.
okt. 11. 15:16
20/47 A kérdező kommentje:
Tegnap 22:51
Hát persze :) Azok sincsenek kizárva!
okt. 11. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!