Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség egy körülmetélt meg egy nem körülmetélt farok szopásában?
Esetleg csak más érzés, vagy máshogy is kell csinálni?
Én csak körülmetélt férfival voltam eddig együtt, így nem tudom hogyan kell egy nem körülmetélttel.
Csak fitymás volt a számba.
De kipróbálnám a metélt milyen ha kényeztetem szájjal:)
A körülmetélt és a nem körülmetélt pénisz szopása között néhány különbség van, amelyek befolyásolhatják az érzést és a technikát:
* Bőr: A körülmetélt péniszen nincs fityma, így a makk állandóan ki van téve. Ez intenzívebb érzést okozhat, különösen közvetlen érintkezés esetén. A nem körülmetélt péniszen a fityma mozoghat a makkon, ami változatosabb érzést nyújthat.
* Nedvesség: A fityma természetesen nedves környezetet teremt a makk számára. A körülmetélt péniszen a makk szárazabb lehet, ami némi síkosítást igényelhet a kényelem érdekében.
* Technika: A nem körülmetélt pénisznél a fityma finom mozgatása a makkon további stimulációt adhat. A körülmetélt pénisznál a makkra és a pénisz többi részére való összpontosítás lehet a leghatékonyabb.
Összességében a különbségek inkább az érzés árnyalataiban és a technika finomhangolásában rejlenek. A legfontosabb a kommunikáció és a partner preferenciáinak tiszteletben tartása a kölcsönösen élvezetes élmény érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!