Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretitek nézni a barátotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek nézni a barátotok arcát amikor a szájában vagytok? Ên nagyon!

Figyelt kérdés

aug. 13. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
aug. 13. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szeretem látni, hogy neki milyen. Ha neki jó, akkor nekem is, ha neki nem jó, akkor változtatunk, hogy neki is jó legyen. De ha nincsen kedve egyikünknek, akkor nem erőltetjük.
aug. 13. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még pár éve szopattam egy fiatal srácot alkalmanként és olyan helyes arca volt, boci szemekkel nézett, közben a farkam meg a szájaban.... Izgató volt, szerettem nézni.
aug. 14. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem, becsukott szemmel élvezem
aug. 15. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nézem. Ő meg élvezés, előtt néz a szemembe.:)
aug. 16. 08:17
 6/7 Robert.H ***** válasza:
100%
Szeretem ha partnerem nézi ahogy szopom a farkát, én is felnézek rá szopás közben.
aug. 28. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézni szeretek a szemébe, ahogy és amikor élvez.
szept. 3. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!