Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mitől viselkedhet ilyen furán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől viselkedhet ilyen furán néha? 22/F

Figyelt kérdés
Néhány hónapja összeköltöztem egy sráccal és nem sokat tudok az életéről, mert nem akar róla mesélni. Csak annyit tudok, hogy az anyukája meghalt és az apja utálja, amiért meleg es emiatt sokszor bántalmazta. Amióta összeköltöztünk, jobban észrevettemm a fura szokásait, mint pl sokat kérdezgeti, hogy ugye velem biztonságban lehet, vagy kéri, hogy öleljem meg, mert csak úgy érzi magát jobban. Egyébként aludni is úgy szeret, ha közben fogja a kezem és megölel. Én pl sokat szoktam forgolódni álmomban és egyszer csak arra keltem fel, hogy elkezdett sírni és amikor kérdeztem, hogy mi történt, azt válaszolta rá, hogy ne fordítsak neki hátat és jöjjek hozzá közelebb, máskülönben nem érzi magát biztonságban.
aug. 11. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakember kell neki, de gyorsan. Iszonytos múltja lehetett és nagyon nincs túl rajta. Figyelj rá, támogasd, add meg neki a biztonságot, amire szüksége van és keressetek együtt egy pszichológust/pszichiátert.
aug. 12. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Hu b+ inkabb menekulj, teljesen rad fog telepedni, ki fog hasznalni, erzelmileg zsarolni fog téged
aug. 12. 07:57
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Lehet, hogy kedves és aranyos srác, de egy érzelmi kullancs. Önbizalma semmi,ebből eredően ilyen tapadós. Lehet, ha fokozódik ez nála, akkor sok kellemetlen percet okoz majd neked,minden téren. És nem lesz menekvés, mert megy utánad amerre mész.

Énidőt elfelejtheted és szép lassan a barátaidat ,de lehet a családodat is.

Egy haveromnak volt egy ilyen párja, egy évig bírta,mikor szakított,akkor a srác ott bőgött az ajtaja előtt, verte az ajtót ,végén rendőrt kellett ráhívni.

aug. 12. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi hogy ilyen direkt vagyok, de ez nem egy budapesti szoke haju srac? Csak mert pont egy ilyet ismerek.
aug. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!