Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom borzasztó féltékeny, s konkrétan beszélni nem akar velem egy napig most?
Az a sztori, hogy nem merek a parom hozzajarulasa nelkul igent mondani egy talalkara haverommal meg az o barataival, mert ezen mar volt hogy kiakadt a parom. Eppen ezert tegnap lemondtam egy vacsit. Majd beszeltem a parommal, elsirtam, hogy milyen szivesen mennek. Igy szoltam utolag a haveromnak, hogy ok talalkozzunk. Tok jo este volt, 5-en voltunk. Kep is van rola, meg whatsapp beszelgetes a helyszin megbeszeleserol.
Parom meg azt hiszi most, hogy hazudok, mint a vizfolyas. Valszeg nem is most keszult a kep. Nem tudom, de mikor anyamnak mondtam, hogy voltam baratokkal vacsizni, rogton azt reagalta, hogy remelem jol ereztem magam. Parom meg bedobta a durcat, egy-ket szavas valaszokat ir vissza. Nem értem. Mas is talalkozott mar ilyennel?
Dehogy fog szakítani ..
Ugyanolyan mint a többi panaszos, aki ilyen érzelmi zsákutcában él.Panasz,sirám, nyűglődés,aztán jön egy jó alapos szex és minden el van felejtve, minden meg van bocsájtva.
És ez így megy minden ilyen párnál, az idők végezetéig. De nemcsak a melegeknél van ez, hanem a heteroknál is. El kell olvasni az ottani kérdéseket, panaszokat.
Egyszer egy meleg havernak mondtam teljesen nyugodtan, amikor már sokadszorra panaszkodott a párjára :
Akinek szopod a farkát, arra nem panaszkodj.Nem tetszik, akkor game over és ennyi!
Gondolom, azóta is együtt vannak és azóta is panaszkodik fűnek - fának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!