Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, mit szólnátok ha a passzív barátotokon női bugyi lenne miközben vetkőztetnetek?
Figyelt kérdés
és ott derülne kiaug. 10. 21:53
2/11 A kérdező kommentje:
Miért?
aug. 10. 22:07
3/11 anonim válasza:
Szerintem világos. Nem transzot keresek, hanem passzív meleg férfit.
4/11 A kérdező kommentje:
szerintem az még nem transz ha valaki egyszer-egyszer felvesz egy női tangát
aug. 10. 22:28
5/11 anonim válasza:
Meleg vagyok, férfit akarok: férfiasan kinézőt, férfiasan viselkedőt, férfiasan öltözködőt. Akinek nőies dolgai vannak, lesz szíves előre közölni és elfelejtjük egymást.
Mindenkire van kereslet, a női bugyis pasikra is, de nem kell kínos helyzetbe hozni azt, aki nem vevő erre.
7/11 anonim válasza:
Megköszönném azt,hogy ennyire is megismerhettem és végleg elválnának az útjaink.
Bármilyen női ruhadarab,smink, vagy nőies viselkedés,hanghordozás nekem egy férfi szempontjából inkább taszító. De ez nem azt jelenti,hogy szőrös dokkmunkások az ideáljaim,mert azok sem.
Férfias megjelenés,viselkedés és kulturáltság !
8/11 anonim válasza:
Semmi gond,olyan fembójós.Inkább izgi.
9/11 anonim válasza:
Melegként a fiúkat és fiús dolgokat szeretem. Nálam kizáró ok lenne.
Ami tetszik az a partneremen: slip, jockstrap, boxer.
A tanga nem, még férfi tanga sem.
10/11 anonim válasza:
valószínűleg nem lenne a párom, mert a férfias pasikat kedvelem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!