Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli meleg fiúk hogyan, hol próbálnak partnert találni?
Figyelt kérdés
2024. aug. 10. 16:36
1/10 anonim válasza:
Kérdést írnak ide és záporoznak a privik.
Ha centiben is annyi vagy, mint évben, garantált a siker.
Egyébként Magnum és Szauna69, mint mindig.
2/10 A kérdező kommentje:
Az ilyen fiatalok nem szaunában próbálnak bepasizni.
2024. aug. 10. 18:11
3/10 A kérdező kommentje:
Én ilyen fiatal passzív fiút szeretnék találni. Aki középmagas és vékony.
2024. aug. 10. 18:11
7/10 anonim válasza:
Snapchaten mindennap bejelöl 5 meleg, pedig nincs is 🏳️🌈 a nevemben
8/10 anonim válasza:
20f vagyok rendszeren vagyok fiatalokkal
9/10 Bozont333 válasza:
21f sokszor beszelgetek bulikba stb
10/10 anonim válasza:
Szerintem elég sokan Grindr-en vannak. Sokáig nem akartam kitenni képet, inkább csak nézelődtem, beleuntam, kitettem egy arcképet és többen írtak, akik potenciális jelöltek lehetnek. Fiatalok közül is. Nekem ez vált be. Illetve ahogy valaki írta korábban, snapchaten vannak nagyon sokan. De ott úgy látom főként csak képcserézni szeretnének. Nekem onnan még nem jött össze tali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!